leonell píše:Dobrý den,
stalo se mi, že jsem zapomněl doma mobil. Naivně jsem si myslel, že u TM je možné se přihlásit do T-Zones (či jak se to teď jmenuje) a tam jednoduše zadat přesměrování na stolní telefon. Chyba lávky, nic takového nejde. Operátor mi sdělil, že přesměrování lze nastavit jen ze svého telefonu, což v okamžiku, kdy jsem potřeboval vyřešit zapomenutý mobil znělo no, vtipně

S výpisem hovorů jsem dopadl stejně - nejde a pokud by šlo tak jen odchozí, což jaksi opět se zapomenutým mobilem moc nevyužiji.
Můj dotaz zde zní - co z to má Odorik lépe? Ty hovory vím že se s nějakým malým zpožděním ukazují, co to přesměrování z webu?
Díky,
L.
Bohužel, co se týče zapomenutého mobilu, jste na tom v podstatě stejně.
Příchozí hovory se u nás zobrazují, ale jen zvednuté hovory. Bohužel ne zmeškané. Proto nemůžeme posílat třeba emaily o zmeškaných hovorech, protože tahle informace se k nám vůbec nedostane. (Pokud byste ale s tím počítal předem, můžete použít nepodmíněné nebo podmíněné přesměrování na nomadické nebo geografické číslo a tam je možné vše)
Jste na tom lépe snad jen tím, že můžete dělat hovory z
telefonní budky nebo internetu na svůj účet a se svojí identitou. Jasně ale neřeší to ten hlavní problém, že se vám nikdo nedovolá.
Nevím ale o tom, že na tom byl nějaký mobilní operátor v ČR lépe.