O2.SK má zase jiné svéhlavosti,už mi lezou na nervovou soustavu.
O2.SK navíc už asi 2 měsíce "zběsilou rychlostí" znovuzprovozňuje službu Dobíjení kreditu cez SMS,snad se jim to do konce roku podaří,už je červen .......

Dobíjení samo jde,dnes ráno jsem dobil,ale nejde jim registrace čísla do služby.Mně vyprší Visa karta,a jinou tam lze vložit jen úplným zrušením a opětnou aktivací,ale ta právě už 2 měsíce nefunguje.Neumím si představit jezdit pro kredit 700 kilometrů daleko.Leda jednorázově nakoupit kamion dobíjecích kuponů.Internetové dobíjení zahr.karty nepřijímá,OPové toto blokují,nevím proč,jen 4ka.sk dovolí dobíjet i zahr.kartou.U toho SMS dobíjení je štestí,že to obstarává ČSOB,proto to bere i CZ karty,jinak -aplet píše:O2Sk má každou chvíli problém z dobíjením přes SMS a odpověď kdy to bude normálně fungovat neví nikdo.
Z důvodu terorismu a bezpečnostních hrozeb. To samé má i rakouský T-mobile, zahraniční tedy českou platební kartou nelze dobít hovořím-li o online dobíjení prostřednictvím platebních karet. Protože tam vyžaduje mít rakouskou platební kartu dané rakouské banky. Zřejmě je to něco jiného než kupovat zboží z AmazonuKristovec píše:Internetové dobíjení zahr.karty nepřijímá,OPové toto blokují,nevím proč,