že jsem obdržel číslo které patří firmě miniTEL s.r.o.
910 110 000 až 910 119 999 10000 miniTEL s.r.o. 23.12.2012 31.12.2018 ČTÚ-245 743/2012-610
Ceny velmi podobné 0,59 Kč CZ/GSM
Chápu to dobře že firma Phonelix je zakuklený miniTEL s.r.o ?

Pokud se zaregistrujete do portálu, tak nápovědu máte v pravém horním horu, vedle záložky reklamační řád. Jedná se o URL: https://napoveda.phonelix.cz/doku.phpaplet píše:No nevím ale po registraci jsem si stáhnoul aplikace s androidu a i když jsem byl připojení zobrazuje mi že nejsem připojení a přitom jsem byl na internetu. Vůbec na stránkách nejsou pořádně vysvětlení při potížích nebo návody jak postupovat. Pak jak je to náročné na čerpání dát? Vůbec nic ani přibližně informace.
Přesně tak, smyslem je technologická nadstavba pro běžného uživatele, malou firmu se zaměřením na komplexní hlas, text, video, bezpečnost, WebRTC. Technické řešení není tak jako třeba u Daklety, Ipexu a u jiných podobných firem, které vzali FreePBX ústřednu a tu upravili pro svoje/zákazníků potřeby. My to máme postavené od PÍKY(Java, čisté C), některé moduly jsme si upravovali i na straně frameworku(Spring, CAS, Janus).mobilemanic píše:tak ono se to netváří jako virtuál, i když mají SIMky... spíš jako služba, taková nástavba různých technologií, komunikační platforma..
spíš by mne zajímalo, jaký je business plán, protože podle toho ceníku se nezdá, že by to mělo samo sebe uživit..