Tak u nás O2 CZ nabízí podobný tarif a to je O2 NEVOLNOST - každopádně stojí to za úvahu používat mezinárodní předplacenku LycaMobile, která funguje na podobném pricnipu jako EurekaGo.
Dnes píšu na 10" tabletu,doma,takže bych to měl zvládnout.
Ty hovory by měly být do 60 minut,ale přetáhl jsem jeden o téměř celou minutu,a nepřerušili to.Ani jsem neplatil víc,např. za další načatou hodinu.
Vždy 0,10 €/,hovor.
4ka mne tak trochu zklamala,za data účtuje unijní příplatek pořád,tedy v 10 GB balíku za všech 10 000 MB.Doufal jsem,že čast balíku bude bez příplatku.
Jinak je ale vhodným doplňkem k Volnosti,na krátké hovory do 2 minut,má 1 + 1 .
Je to stejně zvláštní - za hodinový hovor do Německa zaplatím s Vodafone.cz 60 x 11,50 = 690 Kč,s O2.sk 2,80 Kč.Tedy o 687,20 Kč méně.
Mne zas zklamal operátor Plus kde ofiko nabízí 6 Gb ale v roamingu mohu mít jen 250 Mb
Zatím nejvíc mne zklamal operátor Era T-Mobile kde mám tarif 4 w 1 za měsíční poplatek 19.90 Zl ale nyní v roamingu se nedá připojit na internet datový roaming jsem na mobilu aktivoval, ale nechce se to rozjet. Tak teď o víkendu půjdu na procházku Schengenskym prostorem a přihlásim se do domovské síti jestli mi internet naběhne.
Je zajímavé že internetovy balíček u operátora Plus mi funguje ale u EryTmo ne