osmdesát píše:Tak vám tedy "děkuji", že jste to všecko vykoupili

Na "mobil pro vás" je pořád mají.

Sice není doprava zdarma, ale pořád dobrý poměr cena/výkon.
https://www.mobilprovas.cz/detail/88898 ... redit-200/
Na druhou stranu na mne ten eshop nepůsobí moc důvěryhodně... a možná je ta cena jen nějaká chyba už v datech, kterými je eshop krmen (ta chyba mohla být už někde u TM). To se stává... zrovna nedávno jsem málem objednal o PC asi o 1500 Kč pod obvyklou cenou - v eshopu byly vidět specifikace a modelové označení (obchodní) jiného, dražšího modelu. Nesedělo ale katalogové označení modelu - pod ním se u výrobce dal dohledat ten hůř vybavený typ. Cena odpovídala tomu modelu podle katalogového značení. Prodejce se při telefonátu vymlouval právě na chybná data poskytnutá dodavatelem (HP).
Konec příhody... nakonec jsem raději objednal u jiného eshopu. Ten "laciný" nevypadal zrovna špičkově a nerad bych s ním řešil reklamaci v případě, že by mi dodal něco jiného, než co bylo v okamžiku objednávky vidět na eshopu. Což bylo velmi pravděpodobné, že nastane.
Jinak by mne zajímalo, jak se taková "škobrtnutí" řeší v obchodních vztazích mezi eshopy a jejich dodavateli. Když si eshop načte data o produktu ve chvíli, kdy v nich je u dodavatele nějaká chyba, a pak je pod těmito nesprávnými údaji nějakou dobu prodává...