ale aby fungoval na odorik.cz alespoň na 70 procent děkuji
automatické vytáčení čísla
automatické vytáčení čísla
Prosím neví někdo o programu na automatické vytáčení při obsazenosti linky, program jako například 
Re: automatické vytáčení čísla

když sem píšeš tak už to musíš umět jak ten odkaz tam dát

jinak o takovém programu nic nevím já si myslím že je to blbost
a takový program ani neexistuje a když tak jen pro velký firmy jinak zajímavý ale neuskutečnitelý

pan Nováček dal asi šatně odkaz na ten program dal to nějak nesmyslně do obrázku a ten se špatně zobrazuje
jinak jak jsem se díval ta by to měl bít odkaz na toto
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=475504
nevím proč ho to zajímá já si myslí že to k ničemu není
jinak jak jsem se díval ta by to měl bít odkaz na toto
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=475504
nevím proč ho to zajímá já si myslí že to k ničemu není
šetřílek píše:a kde máš ten odkaz na ten program
![]()
![]()
když sem píšeš tak už to musíš umět jak ten odkaz tam dát
jinak o takovém programu nic nevím já si myslím že je to blbost
a takový program ani neexistuje a když tak jen pro velký firmy jinak zajímavý ale neuskutečnitelý![]()
a nehodláš náhodou s tím otravovat lidi
a ještě bez námahy jiné důvody k automatickému vytáčení mne nenapadají
ještě jenom mne napadá pokud se chceš dovolat do soutěže jako 1. například TV radio a podobně kde se volá na standart ně placená čísla a hraje se tady o malé výhry .
a ještě bez námahy jiné důvody k automatickému vytáčení mne nenapadají
ještě jenom mne napadá pokud se chceš dovolat do soutěže jako 1. například TV radio a podobně kde se volá na standart ně placená čísla a hraje se tady o malé výhry .
novaček píše:Prosím neví někdo o programu na automatické vytáčení při obsazenosti linky, program jako například
jo takoví program by se mne taky hodil ale nevím jaký použít pro odorik.cz a kde ho najít děkuji
novaček píše:Prosím neví někdo o programu na automatické vytáčení při obsazenosti linky, program jako například
a nemyslíš náhodou automatické opakování čísla já jsem ho hledal taky ale většina programů nefungovala nebo opakováni bylo moc pomalé
Návštěvník píše:jo takoví program by se mne taky hodil ale nevím jaký použít pro odorik.cz a kde ho najít děkujinovaček píše:Prosím neví někdo o programu na automatické vytáčení při obsazenosti linky, program jako například
a znám ale nevím kam jsem ten odkaz si uložil mám to někde na liště mezi miliony odkazu tak až to najdu tak vám povím