Přesměrování hovorů na VoIP číslo

Potíže a možnosti při volání ze sim karet Odorik.cz
taterp

Re: Přesměrování hovorů na VoIP číslo

Příspěvek od taterp »

No ja mam zase problem s Vodafone, i kdyz je to zadane, tak se to vetsinou nepresmeruje
xsouku04
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xsouku04 »

taterp píše: pát 16. srp 2024 17:01:08 No ja mam zase problem s Vodafone, i kdyz je to zadane, tak se to vetsinou nepresmeruje
Jaký typ přesměrování používáte? Podmíněné nepodmíněné (tedy vždy). Vysvětlení by mohlo být, že nechtěně používáte podmíněné přesměrování, tedy použije se jen někdy. O tom, že by to fungovalo nespolehlivě jsem ještě neslyšel. Co se ale stalo, že operátor nastavení najednou zapomněl a muselo se provést znovu.
jaara

Příspěvek od jaara »

Dnes jsem narazil na problém. Ocitl jsem se na výletě v místě bez mobilního signálu, ale s fungující wifi. Očekával jsem však důležitý hovor a účastník znal jen mé mobilní číslo. Jak přesměrovat na androidu hovor, aby Odorik věděl, že má hovor přesměrovat na mé VOIP číslo, jsem však netušil a tak jsem zbaběle prchl do civilizace s mobilním signálem. Kdybych to věděl předem, udělal bych přesměrování rovnou na telefonu, ale takto jsem byl bezradný.
Pitomec

Příspěvek od Pitomec »

Podmíněné přesměrování, když je telefon vypnutý nebo mimo dosah signálu.
jaara

Příspěvek od jaara »

Pitomec píše: pát 23. srp 2024 7:51:14 Podmíněné přesměrování, když je telefon vypnutý nebo mimo dosah signálu.
To je mi jasné, ale jak to udělat právě v tom okamžiku, když zjistím, že jsem mimo m9bilní signál, ale wifi je k dispozici, to byl ten popisovaný případ.
Pitomec

Příspěvek od Pitomec »

Přesměrování lze nastavit kdekoliv, kde je mobilní signál (a pak to už takto i zůstane do doby, než to člověk sám zruší). Když ale mobilní signál není, tak ani nelze vyslat požadavek na přesměrování.
Odpovědět