Přesměrování hovorů na VoIP číslo
Re: Přesměrování hovorů na VoIP číslo
No ja mam zase problem s Vodafone, i kdyz je to zadane, tak se to vetsinou nepresmeruje
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Jaký typ přesměrování používáte? Podmíněné nepodmíněné (tedy vždy). Vysvětlení by mohlo být, že nechtěně používáte podmíněné přesměrování, tedy použije se jen někdy. O tom, že by to fungovalo nespolehlivě jsem ještě neslyšel. Co se ale stalo, že operátor nastavení najednou zapomněl a muselo se provést znovu.
Dnes jsem narazil na problém. Ocitl jsem se na výletě v místě bez mobilního signálu, ale s fungující wifi. Očekával jsem však důležitý hovor a účastník znal jen mé mobilní číslo. Jak přesměrovat na androidu hovor, aby Odorik věděl, že má hovor přesměrovat na mé VOIP číslo, jsem však netušil a tak jsem zbaběle prchl do civilizace s mobilním signálem. Kdybych to věděl předem, udělal bych přesměrování rovnou na telefonu, ale takto jsem byl bezradný.
Podmíněné přesměrování, když je telefon vypnutý nebo mimo dosah signálu.
Přesměrování lze nastavit kdekoliv, kde je mobilní signál (a pak to už takto i zůstane do doby, než to člověk sám zruší). Když ale mobilní signál není, tak ani nelze vyslat požadavek na přesměrování.