Potíže s doručováním sms zpráv
Re: Potíže s doručováním sms zpráv
Lze tedy odesílat a přijímat SMS na klasickém VoIP aparátu (Siemens) ??
Zkušebně jsem si poslal SMS z mobilu na číslo Odoriku, zpráva došla ale četl mi ji automat, rozumět tomu bylo docela dobře.
Chtěl bych ale využívat klasické SMS...
Zkušebně jsem si poslal SMS z mobilu na číslo Odoriku, zpráva došla ale četl mi ji automat, rozumět tomu bylo docela dobře.
Chtěl bych ale využívat klasické SMS...
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Sms lze přijímat ale jen v rámci sítě a mysím že zrovna siemens to nezvládne.
Bohužel smsky z sms center přijímat neumíme.
Dobrý den,
nedaří se mi poslat SMS do indie do sítě indického operátora (mobil s indickou SIM, není v roamingu), ačkoliv hovory fungují. Tel. číslo mám správně, je vyplněné z rychlých voleb.
chybová hláška: Není možné odeslat SMS na dané číslo s odesílatelem nastaveným na 5517.
když přepnu na svoje mobilní číslo, tak mi jen řekne, že se nepodařilo odeslat.
Díky za odpověď
nedaří se mi poslat SMS do indie do sítě indického operátora (mobil s indickou SIM, není v roamingu), ačkoliv hovory fungují. Tel. číslo mám správně, je vyplněné z rychlých voleb.
chybová hláška: Není možné odeslat SMS na dané číslo s odesílatelem nastaveným na 5517.
Díky za odpověď
Dobrý den,Spanker píše:Dobrý den,
Díky za odpověď
pokud je odesílatel nastaven na 5517, tak lze posílat SMS jen na česká čísla.
Pokud to nejde ani s telefonním číslem/Odorik.cz, tak tu SMS zřejmě odmítá brána, přes kterou se to snažíme poslat. Když mi pošlete podrobnosti na email karas (at) odorik.cz, tak se můžu zkusit podívat, co nám přesně vracejí a proč nechtějí zprávu odeslat.
Dobrý den,
mám dotaz: Bylo by možné upravit/přenastavit java aplikaci v mobilu Odorik.cz tak, aby odesílala sms z krátkého čísla 5517? To, že T-Mobile zahazuje sms ze zahraničních bran jsem si zvyknul, ale už se nedaří doručovat ani do O2 a Vodafone (naposledy sms do Vodafone - 14.08.2012, 10:57:59).
Díky
mám dotaz: Bylo by možné upravit/přenastavit java aplikaci v mobilu Odorik.cz tak, aby odesílala sms z krátkého čísla 5517? To, že T-Mobile zahazuje sms ze zahraničních bran jsem si zvyknul, ale už se nedaří doručovat ani do O2 a Vodafone (naposledy sms do Vodafone - 14.08.2012, 10:57:59).
Díky
Dobrý den,flibor píše:Dobrý den,
Díky
teď jsem na to koukal a identifikace odesílatele se určuje až u nás na serveru, takže teoreticky by to změnit šlo i bez zásahu do této letité aplikace. Ale nedokážu posoudit, nakolik by to vadilo ostatním uživatelům. Takže rozhodnout bude muset Petr Soukup.
Také se přimlouvám, na Vodafone z vlastního čísla už také nechodí. Z 5517 bez problémů.Largon píše: Dobrý den,
teď jsem na to koukal a identifikace odesílatele se určuje až u nás na serveru, takže teoreticky by to změnit šlo i bez zásahu do této letité aplikace. Ale nedokážu posoudit, nakolik by to vadilo ostatním uživatelům. Takže rozhodnout bude muset Petr Soukup.
Dobry den, znamenato, ze podporujete SIP Messages jakozto „SMS“? Dekujixsouku04 píše:Sms lze přijímat ale jen v rámci sítě a mysím že zrovna siemens to nezvládne.
No jestli nemuzu posilat SMS pod vlastnim cislem, tak nemam duvod za takovou sluzbu platit..
Existuje tedy spolehlivejsi sluzba v CR?

- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Na internetu ne. Je třeba poslat sms z mobilu. Bohužel málokdo to píše takto otevřeně, takže případná internetová konkurence o tom problému bude pravděpodobně mlčet a zatloukat jej.DoG píše:No jestli nemuzu posilat SMS pod vlastnim cislem, tak nemam duvod za takovou sluzbu platit..Existuje tedy spolehlivejsi sluzba v CR?