Aktivace CLIPu o O2 mobilních čísel.
Re: Aktivace CLIPu o O2 mobilních čísel.
Moc vám všem děkuji, je na vás spoleh.
P.S. U Simple jsem proto, že má 30 minut, 30 SMS a 4Gb dat za 99 Kč měsíčně. Když chci ale volat víc nebo do ciziny, tak používám Zoiper a volání přes něj.
P.S. U Simple jsem proto, že má 30 minut, 30 SMS a 4Gb dat za 99 Kč měsíčně. Když chci ale volat víc nebo do ciziny, tak používám Zoiper a volání přes něj.
99 Kč po roce končí (https://simple.cz/akce/), plná cena je 199 Kč? (na 199 se dá dostat taky, 4GB má za cca 80 Kč O2 na rok a 30 min. stojí u Odoriku 45 Kč, do vlastní sítě i méně

Dobrý den, bylo by možné zde vystavit nějaký příklad vyplněného formuláře, pokud se jedná o virtuálního operátora fungujícího v síti O2? Pokud jsem to správně pochopil, tak to lze vyřídit s asapvyjimky[zavináč]o2.cz, případně na koho se obracet u Vás? kontakt(z)odorik.cz? Děkuji.
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
No oficiálně to asi nejde, ale jestli vám to povolí, to netuším.Hix píše: ↑stř 05. úno 2025 14:03:56 Dobrý den, bylo by možné zde vystavit nějaký příklad vyplněného formuláře, pokud se jedná o virtuálního operátora fungujícího v síti O2? Pokud jsem to správně pochopil, tak to lze vyřídit s asapvyjimky[zavináč]o2.cz, případně na koho se obracet u Vás? kontakt(z)odorik.cz? Děkuji.
Je třeba mít určitě smlouvu a ne předplacenku. Můžeme vám poslat předvyplněný formulář za nás, když nám pošlete odorik číslo a mobilní číslo.
Jak to přesně vyplnit, aby to mohli na asapvyjimky[zavináč]o2.cz povolit, nevím. Zkusil bych to nějak vyplnit a oni kdyžtak napíší, co ještě potřebují.
Pokud to máte hlavně na pobyt v roamingové zóně 2 a 3, tak není třeba nic povolovat. Pobytem v roamingu se blokování hovorů automaticky zruší.
Tu akci už 2x prodloužili, využívám ji už druhý rok. A kdoví, co bude za rok? Váš návrh je dobrý (i když jsem nikde nenašel za 80 Kč 4 GB dat), ale musel bych mít 2 simky a cena je bez volných SMS. Mám v plánu jít do emtecka. Za 218 Kč 100 volných minut, 50 SMS, 3 GB dat a volání v síti zdarma.alfi píše: ↑čtv 30. led 2025 11:34:5999 Kč po roce končí (https://simple.cz/akce/), plná cena je 199 Kč? (na 199 se dá dostat taky, 4GB má za cca 80 Kč O2 na rok a 30 min. stojí u Odoriku 45 Kč, do vlastní sítě i méně)
"Akce" nemůže být několik let v kuse - to jim na to brzo skočí ČOI nebo ČTÚavod píše: ↑pon 24. úno 2025 10:33:08 Tu akci už 2x prodloužili, využívám ji už druhý rok. A kdoví, co bude za rok? Váš návrh je dobrý (i když jsem nikde nenašel za 80 Kč 4 GB dat), ale musel bych mít 2 simky a cena je bez volných SMS. Mám v plánu jít do emtecka. Za 218 Kč 100 volných minut, 50 SMS, 3 GB dat a volání v síti zdarma.

4GB jsou třeba tady na rok https://www.alza.cz/o2-rocni-datove-pri ... 379218.htm, přímo u O2 teď (už) zdá se nejsou(?). Za mně je skvělé i to roční počítání - aneb i když potřebuju 2 měsíce v roce víc dat, v součtu to vyjde.
Vyplňuji teď ten anti spoofing formulář z prvního příspěvku pro emtéčko - virtuála pod o2, co přesně se má vyplnit na první stránce v textu?
1. mobilní telefonní číslo u emtéčka nebo číslo smlouvy?
2. Datum uzavření smlouvy s emtéčkem?
3. Název jiného operátora?
4. Telefonní číslo u jiného operátora, co pokud jich je více?
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Pošlete mi do emailu na konakt[zavináč]odorik.cz vaše mobilní číslo a přiřazené pevné číslo. Já vám pošlu předvyplněný formulář, který už bude podepsaný za nás. Vy pak vyplníte jen ten zbytek. Nevím přesně, jak se postupuje u emtéčka, je třeba na to upozornit a kdyžtak se zeptat na mailu na O2.xtonda píše: ↑stř 19. bře 2025 19:18:01 Vyplňuji teď ten anti spoofing formulář z prvního příspěvku pro emtéčko - virtuála pod o2, co přesně se má vyplnit na první stránce v textu?
Jenom pro info, cca po 7-10 dnech po odeslání formuláře na emtéčko to začalo fungovat, zase můžu z Odorika provádět hovory identifikované mobilním číslem u Emtéčka. To jak dlouho jim to trvalo nevím přesně, nedali vědět, občas jsem to zkoušel až jsem jednou zjistil, že to jde.
U mě na emtéčku již taky CLIP aktivní...14 dní po odeslání formuláře na emtéčko přišla zpráva o aktivaci z O2