Zablokování SIM karty
Re: Zablokování SIM karty
Jasně, tak jak jistě vědí vše se dělá trochu za pochodu. Buď to risknou nebo budou zatím u konkurence. Jiná cesta není. 

Dobrý den,
Došlo ke ztrátě sim včteně telefonu. Sim jsem suspendoval. Mám již zakoupenou novou. Lze původní číslo přenést na novou nebo se musí koupit nové?
Děkuji.
Došlo ke ztrátě sim včteně telefonu. Sim jsem suspendoval. Mám již zakoupenou novou. Lze původní číslo přenést na novou nebo se musí koupit nové?
Děkuji.
Dobrý den,6090317 píše:Dobrý den,
Děkuji.
ano, lze. Požádejte mailem na kontakt[zavinac]odorik.cz
Dobrý večer,
dnes došlo ke krádeži mého Samsung M51. Když jsem se dostal k druhému telefonu a na číslo SIM si zavolám, ozývá se
Upozornění: hovor nemůžeme spojit protože volaný účastník neexistuje nebo má zablokované služby
Já jsem žádnou akci nedělal, je to normální stav když někdo vytáhne SIM?
Doufám, že nebude složité číslo obnovit.
Pak jsem volal do banky k zablokování IB, SmartBankingu a tokenů, Operátor mi sdělil, že byl nezdařený pokus o operaci na Smartbankingu.
dnes došlo ke krádeži mého Samsung M51. Když jsem se dostal k druhému telefonu a na číslo SIM si zavolám, ozývá se
Upozornění: hovor nemůžeme spojit protože volaný účastník neexistuje nebo má zablokované služby
Já jsem žádnou akci nedělal, je to normální stav když někdo vytáhne SIM?
Doufám, že nebude složité číslo obnovit.
Pak jsem volal do banky k zablokování IB, SmartBankingu a tokenů, Operátor mi sdělil, že byl nezdařený pokus o operaci na Smartbankingu.
Ta SIM nebyla chráněna PINem?
teď si nejsem jist jestli jsem PIN nevypnul...
každopádně telefon byl chráněn grafickým kódem a otiskem
každopádně telefon byl chráněn grafickým kódem a otiskem
nějak to zablokování na webu nemohu nalézt... můžete mě nasměrovat?
Nepamatuji si přesně nastavení co se má stát po několikerém špatně zadaném přístupovém kódu zamčené obrazovky, je možné že se telefon uzamkl včetně SIM a pak se ozve to Upozornění: hovor nemůžeme spojit protože volaný účastník neexistuje nebo má zablokované služby? Nevím
I když podle mého názoru, to, že telefon po několika špatných pokusech sám dočasně zablokoval přístup, nevede k blokaci SIM – ta zůstává aktivní, pokud ji zloděj fyzicky nevyjme nebo pokud není samostatně zablokována.