Dobrý den,
snažím se přijít na to, jak zprovoznit realtime API od openAI. https://platform.openai.com/docs/guides/realtime-sip
Nabízí SIP - přes linphone mi to funguje pěkně. Plánoval jsem, že využiju v odorik paralelní volání a tím se mi to tam přesměruje i z klasického telefonního čísla. Ale nedaří se mi to. V paralelním volání nejde zadat přesně co po mně openai chce - má to být sip:proj_xxxxxx@sip.api.openai.com;transport=tls, ale ta koncovka ";transport=tls" nejde v paralelním volání zadat. Když tu koncovku nezadám, tak to sice stránka přijme, ale na OpenAI to nezavolá.
Nemáte prosím nějaké nápady co s tím?
OpenAI realtime API skrz SIP
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: OpenAI realtime API skrz SIP
Posílání SIP na URI šifrovaně zatím nepodporujeme.
Nešlo by tak, že by Odorik.cz imitoval obyčejný SIP telefon, který šifrování neumí? Takových je pořád spousta.
Tedy odorik by se mohl registrovat pomocí sip jména hesla (to ale není nutné pro odchozí hovory, jen pro příchozí) a posílat hovory jako obyčejný telefon pomocí přihlašovacího jména a hesla. TLS je ve VoIP stále spíše okrajová záležitost, většina VoIP operátorů jej nepodporuje nebo za příplatek. Rozhodně si žádný nedovolí zákazníky do TLS nutit.
Pokud to nejde, tak jsou jinak dvě možnosti. Buď bychom podporu TLS mohli dodělat a nebo lze vložit nějaký jednoduchý SIP server na cestě mezi Odorik.cz a tou umělou inteligencí.
Nešlo by tak, že by Odorik.cz imitoval obyčejný SIP telefon, který šifrování neumí? Takových je pořád spousta.
Tedy odorik by se mohl registrovat pomocí sip jména hesla (to ale není nutné pro odchozí hovory, jen pro příchozí) a posílat hovory jako obyčejný telefon pomocí přihlašovacího jména a hesla. TLS je ve VoIP stále spíše okrajová záležitost, většina VoIP operátorů jej nepodporuje nebo za příplatek. Rozhodně si žádný nedovolí zákazníky do TLS nutit.
Pokud to nejde, tak jsou jinak dvě možnosti. Buď bychom podporu TLS mohli dodělat a nebo lze vložit nějaký jednoduchý SIP server na cestě mezi Odorik.cz a tou umělou inteligencí.