Asistenční služby

Chcete probrat nezařaditelné téma ?
Odpovědět
Hacker

Asistenční služby

Příspěvek od Hacker »

Ahoj
Zajímal by mě váš názor: používáte někdo asistenční služby? Potřebuju něco víc univerzálního než to, co nabízejí pojišťovny. Mám několik vozidel, některá bez české SPZ, a přes pojišťovny to vychází fakt hodně draze a navíc vždy jezdím jenom jedním autem, musím to řešit pro každé zvlášť.

Narazil jsem na ÚAMK, což je něco jako česká obdoba německého ADAC. Máte s tím někdo zkušenosti? Co používáte vy? Jezdím dost po Evropě, takže bych fakt ocenil nějaké solidní doporučení. Díky.
vlk

Re: Asistenční služby

Příspěvek od vlk »

"Potřebuju něco víc univerzálního než to" - co konkrétně potřebujete?
"Co používáte vy?" Pro jaké vozidlo (obytnák, nákladák, osobák, motorka ... ?)? Pro jakou příležitost? (Asi to, co používám vám bude k ničemu, když nejezdím po Evropě a obecně jezdím málo... Nicméně mám přehled.
Hacker

Re: Asistenční služby

Příspěvek od Hacker »

Do teď jsem to řešil tak, že pro každé auto jsem si sjednával přes pojišťovnu ješte něco na víc (kromě pov). Případně si platil pojištění pro dané období kdy jsem v cizině od generali.
Co potřebuji; až mě někde auto nechá, chci mít možnost někomu zavolat a nechat se odtáhnout do servisu, pokud to bude nějaká blbost tak opravit na místě, jezdím a vlastním pouze osobní automobily, tedy vše do 3,5T. Nechci to platit pro každé auto, je to opravdu zbytečné a drahé.
Odpovědět