Odorik:
Chorvatsko - mobil 6,29
Ipvox:
Croatia - Mobile 38595 3,68 Kč

NO, pane kolego, pokud byste šel vyloženě po ceně, tak se můžete podívat sem: http://www.freevoipdeal.com/rates#letter-C. Ale kvalitu očekávám low-cost a cenovou stabilitu v řádu např. měsíců také nikdo nezaručí... Osobně tyto spoje beru prostě jako "experimentální", s tím, že když tak (nebude-li to použitelné) přijdu o nějaký ten kredit.Jan Telefonistan píše:Dekuji za reakci. To jsem prehledl, ze to maj bez dane, ale aj tak jste o 2kc drazsi. Samozrejme, ze kvuli tomu nebudu menit operatora, ale tak velky rozdil me prekvapil, hlavne proto, ze na jine zahranicni mobily to byva kolem 3-4 korun, dokonce i ta Ukrajina.
Pokud to nabídnete jako třínulovou variantu, tak to asi nebude nic proti ničemu...xsouku04 píše:Díval jsem se o pravdu chorvatsko mobil je jedna z těch zemí, kde jsou dvoje různé ceny. Cenu co má ipvox dovedeme sehnat též, ale zaručit kvalitu pak nelze. (i když asi bude většinou dostatečná, nechceme to riskovat)
To je vsecko pravda, odorik je jeden z nejlevnejsich plus ma nejlepsi technickou podporu siroko daleko, na to jsem si taky nestezoval, stejne jako je pravda, ze maji nejdrazsi volani do Chorvatskamaluodorik píše:Titulek vlakna je lehce bulvarni a pan Telefonistan by si mel uvedomit, zda mu napr. IPVOX nabidne takove moznosti nastaveni jako Odorik a zda se s nim budou u konkurence takto vybavovat (napr. resit PIN pro hady).
Odorik je myslim si v pomeru cena/vykon/moznosti hodne bezkonkurencni, takze bych se usmevem presel, ze do Chorvatska volam sice lehce draz nez u konkurence, ale porad za stejne penize za ktere nas tady drou operatori kolikrat CZ mobil - CZ mobil.