po nabiti je napul prazdna,a to v klidovem stavu.
Po vypnuti internetoueho volani telefon vychladne
a baterka se nevybiji.
Já mám tedy E51, ale předpokládám, že to bude podobné.... Stačí mi v Menu - Nástroje - Nastavení - Připojení - Nastavení SIP v příslušném profilu nastavit v parametru Registrace volbu "Podle potřeby" namísto "Vždy zapnuto". Když chci pak volat přes 3G data, jdu do Menu - Připojení - Internet. tel. - Volby a Připojit ke službě. Telefon se zaregistruje a lze volat. Po skončení hovoru se lze z aplikace "Internet. tel" zase odpojit od služby. (Ikonu "Internet. tel." lze vytáhnout i na pohotovostní displej, nebo do vyšší úrovně menu...) Popis platí pro Nokia E51 s nainstalovanou aplikací "SIP VoIP Settings".rolfovo píše:Zdravím, jsem na tom úplně stejně, Nokie horká a baterka jde do háje. Netušíte jak by šlo udělat, aby se internetový telefon přihlásil jenom když já potřebuju někam volat a nebyl online pořád? Zatím se mi to nepodařilo jinak než vypnutím 3G, ale to je takové blbé řešení :-/
V uživatelském rozhraní běžte na stránku "linky" a v tabulce si klikněte u dané linky na text ve sloupečku PIN.hazelmike píše:Mám u Odorik.cz více čísel. Chtěl bych se zeptat, jak dalším číslům přiřadit PIN, abych je mohl používat v progamu Odorik.exe.