Převod tel. čísel od Mikrotechu k Odoriku

Diskuze o telefonování a telefonních službách, rady, návody, připomínky, ...
jmartin1

Re: Převod tel. čísel od Sbohempevnalinko k Odoriku

Příspěvek od jmartin1 »

Je nekde nejaky navod jak spravne prejit? V soucasne dobe mi s puvodnim nastavenim funguji pouze prichozi hovory a nikoliv odchozi.  A jak s uctem/registraci u Odoriku a jeho sparovanim s telefonnimi cisly?  A nebo stale jeste udrzovat vyckavaci taktiku?

vlazy

Re: Převod tel. čísel od Mikrotechu k Odoriku

Příspěvek od vlazy »

xsouku04:
Jsem už z toho trochu zmatený a přesně už to nyní nevím, ale někdy po 15:00 když jsem to zkoušel tak pokud se nepletu mi to při telefonování z VoIPu Odorik na mobil ukazovalo moje mobilní tel. číslo jako číslo volajícího. Tel. číslo 910 v mobilu uložené nemám. Nyní když to zkouším tak mi to ukazuje jako číslo volajícího moje VoIP číslo 910082XXX. Snad to už nyní bude i nadále fungovat pro odchozí i příchozí hovory.

vlazy

Příspěvek od vlazy »

jmartin1:
Mne to když to zkouším nyní v noci s původním účtem u Mikrotech tj. přes ustredna.mikrotech.cz vůbec nefunguje. Odchozí hovor nejde a příchozí hovor na voláním z mobilu hlásí, že volané číslo není v tuto chvíli dostupné. Když to zkouším přes účet Odorik tj. sip.odorik.cz tak to funguje bez problémů jak pro odchozí tak i pro příchozí hovory.
viewtopic.php?p=47095#p47095

xsouku04
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xsouku04 »

Nyní doména ustredna.mikrotech.cz směruje na sip2.odorik.cz  a VoIP zařízení bývalých zákazníků mikrotech.cz se začínají registrovat u nás. (změna nastavení většiny voip zařízení by neměla být nutná). Na tom abych všechny obeslal emailem stále pracuji.
Kodl

Příspěvek od Kodl »

Dobrý den, e-mail s přihlašovacími údaji v noci dorazil - nicméně zase budu za potížistu. Už jsem u vás měl vytvořený účet se stejným e-mailem a mobilním telefonem, jako u Mikrotechu. Asi došlo k nějakému konfliktu, zaslané údaje nefungují a pod svým "starým" účtem vidím jen původní čísla od vás. Je možné na to kouknout a případně účty sloučit? Děkuji.
vlazy

Příspěvek od vlazy »

Kodl píše: úte 24. úno 2026 9:01:31 Dobrý den, e-mail s přihlašovacími údaji v noci dorazil - nicméně zase budu za potížistu. Už jsem u vás měl vytvořený účet se stejným e-mailem a mobilním telefonem, jako u Mikrotechu. Asi došlo k nějakému konfliktu, zaslané údaje nefungují a pod svým "starým" účtem vidím jen původní čísla od vás. Je možné na to kouknout a případně účty sloučit? Děkuji.

Tak to máš ještě docela dobré, že ti přišel e-mail s přihlašovacími údaji. Mne nic takového prozatím nepřišlo. Měl jsem už u Odporiku vytvořený účet do kterého jsem se na stránkách Odoriku mohl normálně přihlásit, ale včera večer jsem zjistil, že mi přihlášení nefunguje. Psal jsem už to zde a nyní čekám na nějakou odpověď co s tím. Tel. číslo od Mikrotechu mám k Odoriku převedené a je prozatím funkční. Asi také budu jedním z potížistů. Připadá mi to, že ten převod tel. čísel od Mikrotechu k Odoriku neprobíhá jednoduše tak jak se to asi předpokládalo a možná nastaly s tím nějaké komplikace. Snad se vše s časem vyřeší a bude to fungovat tak jak by mělo a bez problémů. Je dobré, že pan Soukup se to vše asi snaží řešit a nekašle na to tak jak to u Mikrotechu asi dělal Mencner.

xsouku04
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xsouku04 »

Ještě všechny emaily nejsou odeslány.  Poslat 7000 emailů není jen tak. Už je ale odeslána většina.  Určitě se vše vyřeší, bohužel to celé není úplně snadné, vytvořit tolik účtů s tolika čísly, co jsou, a vyžaduje to trochu trpělivost.

Do spamu jste se díval? Kdyby to nedošlo ani poté, co budou všechny emaily odeslány, tak to mohu poslat ručně znovu.

vlazy

Příspěvek od vlazy »

xsouku04:
Spam to mne napadlo se tam podívat, ale nic tam, od Odoriku není. Jinak příliš nechápu proč bych měl mít nějaké nové přihlašovací údaje když už účet u Odoriku nějakou dobu mám a měl jsem k němu i funkční přihlašovací údaje se kterými se dalo na stránkách Odorik.cz přihlásit.
rkoperdak

Re: Převod tel. čísel od Sbohempevnalinko k Odoriku

Příspěvek od rkoperdak »

jmartin1 píše: ned 22. úno 2026 18:10:16 Je nekde nejaky navod jak spravne prejit? V soucasne dobe mi s puvodnim nastavenim funguji pouze prichozi hovory a nikoliv odchozi.  A jak s uctem/registraci u Odoriku a jeho sparovanim s telefonnimi cisly?  A nebo stale jeste udrzovat vyckavaci taktiku?

Ahoj, poradil Ti nekdo kde se da sehnat ten navod? Mam sluzby od Sbohempevnelinky, zadny email nedorazil od Odorika, potebuji koupit kredit, Diky za odpoved Robert
Odpovědět