Podivné tajné příchozí SMS z Německa

Diskuze o telefonování a telefonních službách, rady, návody, připomínky, ...
Odpovědět
Válečník

Podivné tajné příchozí SMS z Německa

Příspěvek od Válečník »

Máte to určitě taky: Jakmile probudím Odorik SIM kartu, tak mi na ni chodí nějaké tajné SMS z Německa, které mobil vůbec nezobrazuje a vůbec se o nich nedozvím. Musí to být nějaké speciální, nějaké konfigurační nebo s nějakým kódem nebo instrukcemi, které mobil nějak zpracuje. Ví někdo, co to je? Dá se tomu bránit? Neměl by to řešit nějaký státní orgán, třeba NÚKIB apod? Chodí jak kdy, několik denně, někdy i 5 za sebou, někdy pár dní nic. I kdyby vůbec nic, tak to zbytečně vybíjí baterku a minimálně sleduje, kdy jsem zapnutý. Určitě to není Odorikem, ale vsadím se, že to chodí i na všechna ostatní mobilní čísla ve všech sítích, akorát Odorik to umožňuje takto detailně sledovat na internetu.
Šlo by je nějak blokovat a zahazovat?
obrazek.png
obrazek.png (23.97 KiB) Zobrazeno 30 x

EDIT: Přestaly fungovat obrázky a po odeslání mi zastavilo před domem černé auto s černými skly, kdybych se neozval, tak ...  :cry:

Tags:
xsouku04
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Podivné tajné příchozí SMS z Německa

Příspěvek od xsouku04 »

Tím si T-mobile konfiguruje mobilní telefony.

Jinak aby bylo možné vložit obrázek přímo do příspěvku, tak je nutné předtím kliknout na "zdroj". Pak je možné vložit do fóra libovolný obrázek co je uložený ve schránce pomocí ctrlv + c  a ctrl +v

Kabek

Příspěvek od Kabek »

Máte  WhatsApp ?  Jestli ano, pak to s tím souvisí.

Pitomec

Příspěvek od Pitomec »

Po probuzení SIM se na telefonu ihned po přihlášení do sítě zobrazí odkaz na stažení T-Mobile aplikace.
Odpovědět