Přenos linky pod jiný zákaznický účet

Diskuze o telefonování a telefonních službách, rady, návody, připomínky, ...
Odpovědět
muh

Přenos linky pod jiný zákaznický účet

Příspěvek od muh »

Dobrý den, kontrola maximální útraty na jednotlivých linkách vyžaduje samostatný účet pro každou takovou linku, kde chci mít maximální útratu (či nulovou útratu pro volání jen v rámci Odoriku) pod kontrolou. Jak mám ale přenést (vyčlenit) linku ze stávajícího účtu (kde jich mám několik) pod nově vytvořený účet? Telefonicky přes podporu? Nebo jsem v administraci tuto možnost přehlédl? Díky za radu/tip.
xsouku04
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Přenos linky pod jiný zákaznický účet

Příspěvek od xsouku04 »

Pokud chcete zakázat všechny placené hovory, tak není třeba linku vylučovat. Omezení odchozích hovorů lze nastavovat i pro jednotlivé linky v rámci účtu.
Omezovat lze na základě minutové ceny hovorů nebo  též předčíslí,

https://www.odorik.cz/w/omezeni_odchozich_hovoru

Nejde ale omezit např. maximální útratu za den a podobně.

Pokud mají mít jednotlivé linky oddělený kredit, pak musí mít svůj účet. Je ale možné si zjednodušit administraci pomocí správcovského účtu.

viewtopic.php?t=3903

Na požádání mohu přenášet jednotlivé linky i s čísly mezi účty. Požádejte pomocí formuláře po přihlášení, je třeba napsat vše potřebné abychom tom mohli provést.  Po telefonu to není vhodné, protože to pro nás není úplně jednoduché navíc člověk co vyřizuje většinu hovorů je nevidomý.

Z hlavního účtu je pak možné převádět kredit do podúčtů. Jedině omezení je minimálně 50 Kč.

muh

Re: Přenos linky pod jiný zákaznický účet

Příspěvek od muh »

Díky za odpověď
Odpovědět