Dobrý den,
prosím o vysvětlení tohoto problému: vytvořil jsem si zálohu virtuálního stroje s tím, že si ji chci stáhnout na své PC a dál s ní pracovat. Od vytvoření zálohy do dnes proběhly min. 4 pokusy o stažení zálohy a všechny neúspěšné. Pokusy byly provedeny u různých ISP a vždy se stejným výsledkem: cca 425 MB staženo z 597 MB. Bohužel jsem nenašel možnost jak pokračovat dále ve stahování, proto další pokus znamenal stahovat celou zálohu znovu.
Jakým nemilým zjištěním bylo to, že neúspěšné zkoušení ubírá z kreditu!?
Z pokusů vyplývá, že přerušení stahování probíhá na zdrojové straně. Můžete proto, prosím, prozkoumat důvody nemožnosti stažení zálohy a zvážit v těchto případech korektnost účtování.
Děkuji.
MK
ID serveru 512
Účtování za neúspěšné stažení zálohy serveru.
-
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Účtování za neúspěšné stažení zálohy serveru.
Dobrý den,
Podívám se na to.
J.M.
Podívám se na to.
J.M.
Sveho casu jsem se take snazil zalohu stahnout (bude to par mesicu dozadu) a musim potvrdit, ze to opravdu hodne zlobilo. Tehdy to bylo jeste "zdarma". A bylo celkem fuk jakym klientem se to zkouselo stahnout. Asi na 8 pokusu jsem tehdy asi taky 800MB zalohu stahnul a rekl si, ze se priste o to radeji pokouset nebudu a pockam si na ostry provoz v lete.
-----------
Edit:
Ted (25.8.2011 9:20) jsme si schvalne zkusil, abych tady neprezentoval jen nekolik mesicu dozadu nerelavantni udaje, stahnout zalohou jednoho meho mensiho VPSka (320MB, ADSL, FireFox) a dopadlo to na prvni dobrou.
-----------
Edit:
Ted (25.8.2011 9:20) jsme si schvalne zkusil, abych tady neprezentoval jen nekolik mesicu dozadu nerelavantni udaje, stahnout zalohou jednoho meho mensiho VPSka (320MB, ADSL, FireFox) a dopadlo to na prvni dobrou.
Naposledy upravil(a) Daniel dne čtv 25. srp 2011 9:42:49, celkem upraveno 2 x.
-
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Par mesicu do zadu je dosti nejiste urceni. Nicmene je dost mozne (temer jiste) ze prave v dobe pred par mesici jsem na teto funkcionalite pracoval, nebo na necem kolem ni.
V dobe, kdy sluzby 4smart.cz byly zdarma probihal vyvoj a prace na jednotlivych funkcich.
Funkcnost proto prosim posuzujte vzhledem k soucasnosti, ne vzhledem k minulosti.
J.M.
V dobe, kdy sluzby 4smart.cz byly zdarma probihal vyvoj a prace na jednotlivych funkcich.
Funkcnost proto prosim posuzujte vzhledem k soucasnosti, ne vzhledem k minulosti.
J.M.
-
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Dobrý den.
Provedl jsem experimentálně několik pokusů o stažení záloh VPS z nichž největší byla o velikosti 2 GB a download tohoto souboru trval cca 2 hodiny a 10 minut (ADSL).
Ve všech případech bylo stažení úspěšné - soubor se stáhl celý a nepoškozen.
Problém může být individualního rázu na vaší straně.
Firewall ?
Jaký používáte prohlížeč ?
Případně může jít i o nějaký problém na 4smart.cz spojený s Vašim účtem.
Pokud se Vám problém nepodařilo vyřešit, prosím obraťte se na mě emailem a pokusíme se jej společně vyřešit.
podpora[zavinac]4smart.cz
Nezapomeňte uvést přihlašovací login na 4smart.cz a dále podrobnosti o problémovém souboru zálohy - VPS ID, datum zálohy.
S pozdravem,
J. Marák.
Provedl jsem experimentálně několik pokusů o stažení záloh VPS z nichž největší byla o velikosti 2 GB a download tohoto souboru trval cca 2 hodiny a 10 minut (ADSL).
Ve všech případech bylo stažení úspěšné - soubor se stáhl celý a nepoškozen.
Problém může být individualního rázu na vaší straně.
Firewall ?
Jaký používáte prohlížeč ?
Případně může jít i o nějaký problém na 4smart.cz spojený s Vašim účtem.
Pokud se Vám problém nepodařilo vyřešit, prosím obraťte se na mě emailem a pokusíme se jej společně vyřešit.
podpora[zavinac]4smart.cz
Nezapomeňte uvést přihlašovací login na 4smart.cz a dále podrobnosti o problémovém souboru zálohy - VPS ID, datum zálohy.
S pozdravem,
J. Marák.
Dobrý den,
pokusy jsem prováděl u dvou ISP.
Prohlížeč chromium a po několika nezdarech byl pokus na firefoxu se stejným výsledkem.
Firewall nemám důvod podezírat, vzhledem k tomu, že soubory které běžně stahuji a posílám na servery jsou několikanásobně větší.
Přesnější údaje uvedu do mailu.
MK
pokusy jsem prováděl u dvou ISP.
Prohlížeč chromium a po několika nezdarech byl pokus na firefoxu se stejným výsledkem.
Firewall nemám důvod podezírat, vzhledem k tomu, že soubory které běžně stahuji a posílám na servery jsou několikanásobně větší.
Přesnější údaje uvedu do mailu.
MK