Zedna píše:
Myslim si take, ze by mohl nekde na hlavni strance nebo v sekci novinky na foru uvest alespon mesic, kdy dojde k avizovanemu snizeni (na priblizne stejnou uroven jako ostatni VOIP).
Toto by bylo v souladu s ferovym pristupem Odoriku.
To je rozumný nápad, aby se zklidnily zdejší horké hlavy.
Zedna píše:
Prece jen ta drivejsi diskuze, kde se k tomuto na foru Odorik vyjadroval uz zapadla a ne kazdy ma proctene cele forum dukladne (pokud vubec ctou forum), takze mnoho lidi pravdepodobne o vyjadreni Odoriku ke snizovani cen vubec nevi.
To je pravda, a kvůli několika netrpělivcům se to řeší v několika vláknech, což je nepřehledné.
Dejme Odorikovi 100 dnu hájení,jako nasim, demokratickym, politikum,a ptejme se od 1.1.2013.
Samozrejme i já jsem zvedav,ale hlavní je,ze Odorik nereklamstí.Nekterí z nás jsou jako malé deti v M.S.
Vážení, všimněte si jedné věci - Odorik - mrtvý brouk, alespoň zde... Rozumím tomu, že je v pozici vyčkávací, ale na jiná témata reaguje velice rychle... Na přímý dotaz mi do dneška neodpověděli... Je fakt, že po technické stránce se snaží a jsou vstřícní, mají zájem problémy řešit rychle a co nejlépe. Ovšem, tento "problém" jaksi nezvládají, nebo se nemohou mezi sebou dohodnout?!... Těžko říci...
Fakt je, že konkurence v dané cenové relaci je může časem převálcovat, to jistě pan Soukup ví nejlépe.
Až u IPVOX-u vyřeší problém s připojením do ostatních sítí (kapacita), pak tam může být eventuálně dobrá konkurence. Zatím mají jen (!) celou svou síť připojenou na ČD - telematika, počet hovorových kanálů vzhledem k počtu účastníků zcela nedostatečný - to je ten zakopaný pes u nich, jak to vyřeší, bude u nich možná lépe. Čas ukáže...
Odorik má, alespoň to tak z různých fór vypadá, celkem dobrou pověst, kterou si vybudoval svým přístupem jak k uživatelům, tak svým zájmen o věc samotnou. Ale nic netrvá věčně - váháním a možná svým postojem k problematice cen může o to, co pracně budovali, rázem přijít! Kéž bych se pletl!!!
Tak všem přeji trpělivost...
luky píše:zdá se mi to nebo je to pořád jedna a tatáž osoba?
No, styl psaní a občasné "slovakismy" jsou si podezřele podobné, že....
Pokud od Odoriku odejde "Mnichovanka" Bordelmamá (dělá tady bordel takže tentokrát má výstižné jméno), vezme sebou Saskii, Hríbečka, někdy i Návštěvníka a nevím pod jakým jménem je tady ještě vedená, tak může Odorik klidně i zdražit.
Doufám že si svoje výhrůžky vezme k srdci a opravdu odtud vypadne (a vezme sebou všechny svoje nové telefony Iphone 4S, Nokii N900, HTC One X, Samsung Galaxy S2 atd. se kterými je nespokojená a nevyhovují ji (tak jako ostatně všechno).
Pro ostatní slušné: uvědomte si že Odorik s vámi komunikuje férově (bylo několikrát řečeno že cena bude kolem 1Kč/min a to od podzimu), pokud někomu chybí paušály, minutové tarifikace a jiné reklamštiny ostatních Voip oprátorů nebo "férové" jednání našich mobilních operátorů, máme opravdu svobodu a nikdo tady není nucen zůstávat.
Jsem u Odorika hodně dlouho a ceny patřily vždy mezi nejnižší a tak jeden, dva měsíce vydržím a nebudu vyhrožovat odchodem. Protože VOIP opravdu není jen o ceně, ale na to časem přijde většinou každý uživatel.
Ty jseš obyčejný primitív a sedlák co si nevidí metr od nosu a jenom uráží a provokuje. Myslíš, že si zajímavý a přitom si trapný jako včerejší den. Tady nemůže člověk napsat, že celý odorik stojí za velké kulové, že Soukup neumí dělat obchody protože se ihned lidé jako ty ozvou a cíti se dotčeni. Opravdu k pláči. Nebude to dlouho trvat a odorik zkrachuje, už teď musí prodávat tel. budky, měnit sídlo v Brně a pod. Dávám odoriku max. 1-2 roky, že zanikne protože ho konkurence převalcuje. Hezký den.
BordelMaMa píše:
Ty jseš obyčejný primitív a sedlák co si nevidí metr od nosu a jenom uráží a provokuje. Myslíš, že si zajímavý a přitom si trapný jako včerejší den. Tady nemůže člověk napsat, že celý odorik stojí za velké kulové, že Soukup neumí dělat obchody protože se ihned lidé jako ty ozvou a cíti se dotčeni. Opravdu k pláči. Nebude to dlouho trvat a odorik zkrachuje, už teď musí prodávat tel. budky, měnit sídlo v Brně a pod. Dávám odoriku max. 1-2 roky, že zanikne protože ho konkurence převalcuje. Hezký den.
Hmm, to o tom 1-2 rocích jsem už slyšel, ale mluvilo se tam o bolševikovi )))). Jinak... Jak vidím, když docházejí argumenty, nastupuje síla a urážky. jak typické... Hlavně, že nám, primitivům a sedlákům to nevadí. Sice trávím většinu času v Praze či mimo ČR, ale na Havelák si zajdu rád ))
BordelMaMa píše: Dávám odoriku max. 1-2 roky, že zanikne protože ho konkurence převalcuje. Hezký den.
Hihni. Samozřejmě, i to se může stát. Protože poskytuje poměrně hodně muziky, což jsou náklady, za málo peněz. A díky tomu má určité potíže.
O tom, že má Odorik asi nejlepší rozhranní není pochyb. Ale i konkurence umí CLIP a podobné služby, nebo o nich uvažuje. Nemám žádný problém neplatit nejlevnější tarif na trhu, ale jsem u VoIP hlavně z důvodu ceny. A popravdě, náhodou jsem zjistil ,že mám u předchozího operátora, kde jsem testoval služby ještě asi 80CZK kredit, že CLIP zapojí na požádání a že je moentálně na volání na mobil o skoro polovinu levnější. A ušetřit skoro 50% nákladů má cenu. Jistě, jsme zvyklí od mobilní trojky, že provize jsou ve stovkách až tisíců procent, ale zde toto nejde.
A bohužel by si měl Odorik uvědomit, že teď začně plno klientů používat konkurenci. Takže se jim jistě sníží extrémně obrat a po změně se ne všichni asi vrátí. Aby je toto zaspání opravdu nestálo majlant. Já zde hodlám zůstat, ale do změny budu u konkurence. Ale co když i oni odělají podobné admin rozhranní?