Zlevní ceny hovorů ???

Diskuze o telefonování a telefonních službách, rady, návody, připomínky, ...
Odpovědět
Návštěvník

Re: Zlevní ceny hovorů ???

Příspěvek od Návštěvník »

Návštěvník_007 píše:Takže dnes máme 26.09. to znamená, že za 04 dny ke 01.10. slevní Odorik dle slov admina volání v rámci mobily ČR ze 1,59 Kč na 1,00 Kč včetně poplatků, že nebo zase jenom plané sliby? Ať se teď vyjádři přímo admin zda slevní Odorik od 01.10. cenu volání na 1,- Kč včetně DPH nebo až později, dátum neznámy. :lol:
23. září 2012 20:12:34 se tu psalo:
"Předpokládám, že snížíme cenu od 1. listopadu na 1 Kč/min včetně DPH.". Takže ne od 1.10., ale od 1.11.
BordelMaMa

Zlevní ceny hovorů ???

Příspěvek od BordelMaMa »

Ježiši, Kriste, ještě měsíc čekat, já se z toho asi poseru... To by asi Odorik zkrachoval kdyby slevnil o měsíc dřív, že? Škoda slov.
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Návštěvník_007 píše:Takže dnes máme 26.09. to znamená, že za 04 dny ke 01.10. slevní Odorik dle slov admina volání v rámci mobily ČR ze 1,59 Kč na 1,00 Kč včetně poplatků, že nebo zase jenom plané sliby? Ať se teď vyjádři přímo admin zda slevní Odorik od 01.10. cenu volání na 1,- Kč včetně DPH nebo až později, dátum neznámy. :lol:
BordelMaMa píše:Ježiši, Kriste, ještě měsíc čekat, já se z toho asi poseru... To by asi Odorik zkrachoval kdyby slevnil o měsíc dřív, že? Škoda slov.
Hehe. Gramotnost není tvou silnou stránkou co? :D :D :D
Návštěvník_007

Příspěvek od Návštěvník_007 »

A co jako? Ty máš co říkat, ty co se tady nepřihlasuješ vůbec a píšeš každou chvíli taky drízty, ha ha... teď se směj. Jsme no fóru a tady je jedno jestli napíšu " hovno " nebo " hofno " hlavně, že ty si dokonalý, vole.
jirka

Příspěvek od jirka »

Co tady ještě děláš Saskio, Návštěvníku 007, Bordelmamá, Hribiku, atd. Slíbila jsi že odtud vypadneš, tak dodržuj sliby a neotravuj tady.
Kup si levnější telefon (který zvládneš ovládat), když nemáš peníze na volání u Odoríka. :D
Puberťáci v Bohnicích mají přístup k PC takhle brzy ráno?
Kristovec

Příspěvek od Kristovec »

Napadlo mne podivat se na ceny jinych ceskych VoIP operatoru -
Viphone,Voinet,Sipy a tak,ceny na mobily jsou na urovni mobilních síti,tedy
3 az 6 Kc/min,na pevnou kolem 1 Kc/min.
Odorik je spolehlive jedním z nejlevnejsich ceskych operatoru.
Navíc,úctování 1 + 1 a ceny uz i s DPH.
To o necem dulezitem svedcí,ale kdo to nechce videt,ten to nevidí.
luky

Příspěvek od luky »

tam by stálo za to znát jejich podnikatelský záměr, protože za takovou cenu na mobil nikdo přece nebude volat. Přijde mi, že tyto firmy snad ani nechtějí (!), aby lidé volali na mobily a komplikovali jim účtování. U kabelovky rovnou řekli, že to jejich voip je na volání zdarma mezi sebou a na pevnou, že na volání na mobil ať si volám ze svého mobilu.

Na druhou stranu dnes řada šedých nebo "firemních" virtuálů má volání na mobil (ale i na pevnou!!!) za 1 Kč, resp. dají balíček třeba 300 až 500 minut za korunu, další minuty nad rámec už jsou za cenu dražší, cca 2,50. Navíc je tam to minimální plnění. O účtování 60+1 nemluvě

Tím že jsem se zase "naučil" upřednostňovat volání na pevnou nemám co řešit.
Zedna

Příspěvek od Zedna »

Kristovec píše:Napadlo mne podivat se na ceny jinych ceskych VoIP operatoru -
Viphone,Voinet,Sipy a tak,ceny na mobily jsou na urovni mobilních síti,tedy
3 az 6 Kc/min,na pevnou kolem 1 Kc/min.
Odorik je spolehlive jedním z nejlevnejsich ceskych operatoru.
Navíc,úctování 1 + 1 a ceny uz i s DPH.
To o necem dulezitem svedcí,ale kdo to nechce videt,ten to nevidí.
> Odorik je spolehlive jedním z nejlevnejsich ceskych operatoru ...

Presne tak, navic Odorik nema zadny mesicni pausal nebo minimalni mesicni plneni,
coz je take jeho vyhoda oproti mnohym jinym.
georgeen

Příspěvek od georgeen »

jirka píše:Co tady ještě děláš Saskio, Návštěvníku 007, Bordelmamá, Hribiku, atd. Slíbila jsi že odtud vypadneš, tak dodržuj sliby a neotravuj tady.
Kup si levnější telefon (který zvládneš ovládat), když nemáš peníze na volání u Odoríka. :D
Puberťáci v Bohnicích mají přístup k PC takhle brzy ráno?
Oni by hrozně rádi šli jinam, ale ono to nebude tak jednoduché, protože jinde nebudou mít možnosti, o kterých jsem psal výše, hlavně volat přes linku 822 či Skype. To mimochodem eliminuje nutnost nastavovat internetový telefonní adaptér (a to je jinde než u odoriku, kde nemají srozumitelné videonávody, celkem očistec, pokud to vůbec nemají zakázáno v podmínkách) a zároveň to eliminuje nutnost volat přes callback, kde se cena zvedá na dvojnásobek. Příspěvky typu bordelmama, saskia, to už je prostě cena za to, že Odorik je prostě použitelný i pro slabší pohlaví, a ti jsou pak frustrovaní z toho, že se nezlevňuje tak, jak jinde, kam ale nemohou odejít - nejsou v tomto smyslu ty jejich nářky pro operátora lichotivé? :-)

Já jsem rád, že se nebude zlevňovat tak brzo, protože to mimo jiné zabrání přetížení sítě, které pro konstantně klesající cenu začíná pomalu ale jistě trápit naše jiné větší VoIP operátory a jejich uživatele. Když zvednu telefon a volám svému (třeba dobře platícímu či potencionálnímu) klientovi, tak se chci prostě dovolat a důstojně ten hovor vyřídit. Proto jsem si vybral Odorik.

PS: A to nemluvím o snížení propojovacích poplatků od 1.1.2013, kdy lze očekávat ještě masovější rozšíření. Takže tento problém, přátelé, budeme za 3 měsíce řešit znovu.
Aladin

Příspěvek od Aladin »

PS: A to nemluvím o snížení propojovacích poplatků od 1.1.2013, kdy lze očekávat ještě masovější rozšíření. Takže tento problém, přátelé, budeme za 3 měsíce řešit znovu.[/quote]
Nepředpokládám, že to bude nějak výrazné. Klesnou i propojovací poplatky do pevných sítí, tudíž klesne příjem z příchozích hovorů u VoIP operátorů.
Odpovědět