jirka píše:Co tady ještě děláš Saskio, Návštěvníku 007, Bordelmamá, Hribiku, atd. Slíbila jsi že odtud vypadneš, tak dodržuj sliby a neotravuj tady.
Kup si levnější telefon (který zvládneš ovládat), když nemáš peníze na volání u Odoríka.

Puberťáci v Bohnicích mají přístup k PC takhle brzy ráno?
Oni by hrozně rádi šli jinam, ale ono to nebude tak jednoduché, protože jinde nebudou mít možnosti, o kterých jsem psal výše, hlavně volat přes linku 822 či Skype. To mimochodem eliminuje nutnost nastavovat internetový telefonní adaptér (a to je jinde než u odoriku, kde nemají srozumitelné videonávody, celkem očistec, pokud to vůbec nemají zakázáno v podmínkách) a zároveň to eliminuje nutnost volat přes callback, kde se cena zvedá na dvojnásobek. Příspěvky typu bordelmama, saskia, to už je prostě cena za to, že Odorik je prostě použitelný i pro slabší pohlaví, a ti jsou pak frustrovaní z toho, že se nezlevňuje tak, jak jinde, kam ale nemohou odejít - nejsou v tomto smyslu ty jejich nářky pro operátora lichotivé?
Já jsem rád, že se nebude zlevňovat tak brzo, protože to mimo jiné zabrání přetížení sítě, které pro konstantně klesající cenu začíná pomalu ale jistě trápit naše jiné větší VoIP operátory a jejich uživatele. Když zvednu telefon a volám svému (třeba dobře platícímu či potencionálnímu) klientovi, tak se chci prostě dovolat a důstojně ten hovor vyřídit. Proto jsem si vybral Odorik.
PS: A to nemluvím o snížení propojovacích poplatků od 1.1.2013, kdy lze očekávat ještě masovější rozšíření. Takže tento problém, přátelé, budeme za 3 měsíce řešit znovu.