zasílání nahraných hovorů

Diskuze o telefonování a telefonních službách, rady, návody, připomínky, ...
forum-user-UDFENS

zasílání nahraných hovorů

Příspěvek od forum-user-UDFENS »

Ahoj. V nastavení "Volání z internetu - Volání z libovolného SIP programu" jsem našel položku "zasílání nahraných hovorů".
Chci se zeptat s jakým zařízením nebo jak vlastně funguje tato funkce.
xsouku04
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Re: zasílání nahraných hovorů

Příspěvek od xsouku04 »

Nahrávání hovoru lze aktivovat už i u běžícího hovoru vytočením *086 rychle za sebou. Zafunguje to jen pokud je tento email vyplněn. Ještě to testujeme, tak pokud objevíte nějaké nesrovnalosti dejte vědět.

Využití to má vícero. Jednak si můžete nahrát část rozhovoru,třeba nějaké přesné údaje jako adresu a pod. Můžete si zapnout nahrávání a dojde vám to na email. Osobě na druhé straně samozřejmě to že teď budete nahrávat to oznámíte.

Jiné využití je, pokud se dočasně zhorší kvalita internetu, můžete si zapnout nahrávání a přesvědčit se tak, že u nás byl hovor ještě v pořádku. (nebo nebyl, pokud koktání způsoboval třeba mobilní operátor, nebo nějaký operátor na cestě)

Další využití může být pro callcentra, kde je potřeba hovory monitorovat. V tom případě doporučuji si založit speciální emailovou adresu na gmailu, a tam si vše nechat posílat. Díky fulltext vyhledávání, třídění a značkování emailů bude práce s těmito nahrávkami na gmailu snadná. A též velmi snadné přeposlání :)
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Dobrý den když jsem nastavil email tak když volám přes call back tak nic nepřijde email mám nastaven správně nahrává se jenom pokud zadám manuálně *086 jinak automaticky nenahrává děkuji za radu
xsouku04
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xsouku04 »

Návštěvník píše:Dobrý den když jsem nastavil email tak když volám přes call back tak nic nepřijde email mám nastaven správně nahrává se jenom pokud zadám manuálně *086 jinak automaticky nenahrává děkuji za radu
U callbacku tohle zatím možné není. Tam si ale můžete zapnout nahrávání ve vašem mobilním telefonu.
Zrovnatak nahrávání nefunguje při volání ze skypu nebo z telefonní budky.
Pitomec

Příspěvek od Pitomec »

Bohužel nahrávání neumí žádný Android bez rootu, resp. umí to jenom přes mikrofon, což je o ničem. Z tohoto pohledu zlatá Nokia, kde nebyl s nahráváním sebemenší probém...
sandisk79

Příspěvek od sandisk79 »

xsouku04 píše: Ještě to testujeme, tak pokud objevíte nějaké nesrovnalosti dejte vědět.
Dobrý den, na všech mých linkách (např. 681920) někdy nahrávka přijde, někdy nepřijde. V paralelním vyzvánění mám nastaveno *086*681920, čili hovory by se mi měly automaticky nahrávat. Emailovou adresu pro zasílání hovorů nastavenu mám. V sobotu 10.11.2012 zasílání fungovalo, v pondělí 12.11.2012 už ne.
kovik

Příspěvek od kovik »

Zdravim,
mate tam '*082 *086*681920 *681920' moc nechapu smysl,
asi se stava, kdyz posilate 2 hovory zaroven na jednu linku tak jeden tam prijde driv a ten druhy je obsazen takze se nenahraje....
Zedna

Příspěvek od Zedna »

xsouku04 píše:Nahrávání hovoru lze aktivovat už i u běžícího hovoru vytočením *086 rychle za sebou. Zafunguje to jen pokud je tento email vyplněn. Ještě to testujeme, tak pokud objevíte nějaké nesrovnalosti dejte vědět.
Toto vytoceni *086 bude fungovat i pri hovoru z odorik.exe?
Predpokladam, ze ano, ze se to nahrava na ustredne a tim padem nezavisle na "klientovi", ale pro jistotu se ptam.

V te aplikaci odorik.exe by samozrejme bylo mnohem lepsi/elegantnejsi reseni mit samostatne tlacitko pro nahrani hovoru primo na disk pocitace (a ne do emailu pres *086), coz jsem uz davno psal jako namet vylepseni v mem vlakne "Namety a pripominky".
xsouku04
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xsouku04 »

kovik píše:Zdravim,
mate tam '*082 *086*681920 *681920' moc nechapu smysl,
asi se stava, kdyz posilate 2 hovory zaroven na jednu linku tak jeden tam prijde driv a ten druhy je obsazen takze se nenahraje....
Jo myslím že sandisk79 nepochopil, že když si přidá do paralelního vyzvánění *086*681920 plně to nahrazuje *681920.
Pokud v paralelním zvonění nechá oboje, tak záleží, která větev je rychlejší a podle toho to buď nenahrává, nebo nahrává.
Odpovědět