Přerušení hovoru při volání na pevnou
Přerušení hovoru při volání na pevnou
Dnes jsem volal na pevnou linku a po 38 vteřinách byl hovor přerušen, volal jsem tedy znovu a opět byl hovor po 37 vteřinách přerušen. Včera jsem zakazoval jiné kodeky než PCMA, mohlo by to být tím? Nevzpomínám si, že bych měl s Odorikem kdykoliv jindy takovýto problém. ID hovorů jsou 52888028 a 52888104. Děkuji za informace.
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Přerušení hovoru při volání na pevnou
Způsoboval to jeden operátor, kterého jsme používali pro odchozí hovory. Nyní jsme hovory na pevnou linku přepnuli jinudy a vyšetřujeme proč se to přesně děje.
Děkuji za informace a rychlou odpověď.
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Zatím se to bohužel nedaří zopakovat. Volal jsem tam vysvětlil, že potřebuji otestovat jestli se to 37 vteřin rozpadne jako u předchozích hovorů a nic se nerozpadlo. Budeme žádat našeho dodavatele o vysvětlení, ale nejsem si jist jestli toho budou schopni.
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Problém se nám podařilo zopakovat a odstranit, tedy jsem vrátil onoho operátora zpět. Pokud by se někomu přerušil hovor přesně po 37 vteřinách dejte vědět, ale myslím, že se to už opakovat nebude.
Děkuji za informace, avšak na pevnou téměř nevolám, tohle byla spíš vyjímka a holt se zadařilo
Nicméně hlavní důvod proč znovu píši příspěvek je ten, že jste mně přímo vyrazili dech s Vaším přístupem a to velice příjemně. Bylo to hlavně tím, že jste téměř okamžitě po nahlášení mého problému zareagovali a tento problém řešili, aniž bych věděl, že problém není v mém nastavení.
Dnes se objevil příspěvek, že jste měli výpadek, který jsem ani nezaznamenal, ale je to první výpadek o kterém u Odoriku vím. Jste můj čtvrtý VOIP operátor, prvního jsem opustil kvůli ceně, další dva kvůli neustálým výpadkům, které nikdo neřešil. Stěžovat si umí kde kdo, ale něco jako pochvala se v dnešním světě moc nevyskytuje. Chci Vám všem z Odoriku poděkovat za perfektní služby, ochotu řešit problémy, i když nejsou na Vaší straně, a za otevřenost, když se nějaká ta chybička vyskytne.
Na Odorika nedám dopustit, jedné kolegyni z práce už jsem Vás také nainstaloval, další kolega je právě na řadě
a doporučím Vás všem, kdo o VOIP telefonii zatím jen uvažují.
Ještě jednou děkuji

Nicméně hlavní důvod proč znovu píši příspěvek je ten, že jste mně přímo vyrazili dech s Vaším přístupem a to velice příjemně. Bylo to hlavně tím, že jste téměř okamžitě po nahlášení mého problému zareagovali a tento problém řešili, aniž bych věděl, že problém není v mém nastavení.
Dnes se objevil příspěvek, že jste měli výpadek, který jsem ani nezaznamenal, ale je to první výpadek o kterém u Odoriku vím. Jste můj čtvrtý VOIP operátor, prvního jsem opustil kvůli ceně, další dva kvůli neustálým výpadkům, které nikdo neřešil. Stěžovat si umí kde kdo, ale něco jako pochvala se v dnešním světě moc nevyskytuje. Chci Vám všem z Odoriku poděkovat za perfektní služby, ochotu řešit problémy, i když nejsou na Vaší straně, a za otevřenost, když se nějaká ta chybička vyskytne.
Na Odorika nedám dopustit, jedné kolegyni z práce už jsem Vás také nainstaloval, další kolega je právě na řadě

Ještě jednou děkuji