xsouku04 píše:To se nebojte, tak jak je to vymyšleno nyní to zvládá tisíce současných hovorů. A dorik má nyní spíše desetisíce aktivních uživatelů než tisíce ...
SUPER, to rad slysim a jsem i rad za ty desetitisice mimochodem jestli to neni tajne tak nam reknete, kolik ma zhruba Odorik klientu ...
Tato stranka je silne neaktualni.
Doufam, ze misto jejiho zruseni bude aktualizovana, protoze by jiste ne jen mne zajimalo, co noveho planuje Odorik do budoucna a na cem zrovna pracuje ...
Java telefon ma chybu:
Pokud telefonni cislo zadam rucne a ne z rychlych kontaktu (zrejme),
tak po vytoceni a spojeni hovoru se zakaze tlacitko pro ukonceni hovoru.
Zkousel jsem to na echo test *081 z WinXP na FireFoxu 16.0.2.
Hovor tim padem nesel ukoncit, musel jsem se prepnout na jinou webovou stranku, cimz se ten hovor ukoncil nasilne.
Dobrého dne přeji. Měl bych takovou drobnou prosbu. Mohl by po otevření stránky odorik.cz skočit kursor hned do políčka pro zadání PINu?
Taková blbost a snad to nedá moc práce. Děkuji.
Možná jsem to špatně vysvětlil. Jde mi o to, aby po otevření stránky bylo možno rovnou zadávat PIN, tedy kurzor bude v políčku pro jeho zadání. To není ani na hlavní stránce, tam musím 6x stisknout tabelátor, ani ve vašem odkazu.
Je to opravdu rychlejší a já jsem si skutečně zvykl už v dobách 8088. Navíc mám poněkud méně pohyblivou pravou ruku a přehmatávání myš-klávesnice a zpět je těžké. Vypadám pak skoro jako pan Lír ve Vesničce střediskové.