Náměty a připomínky

Nikdo nemůže vyhovět všem, ale můžeme mít alespoň přehled a mít tak možnost se zaměřit na to nejpodstatnější.
Odpovědět
Pitomec

Re: Náměty a připomínky

Příspěvek od Pitomec »

U Odoriku jsou operativní, tak to určitě doplní. Já to mám u přihlašování do ČSOB, kde automaticky jenom ťukám čísla a Enter, myš netřeba :-)
Largon

Příspěvek od Largon »

No je to věc názoru, já osobně zase nemám příliš rád, když mi něco automaticky mění focus. Ale protože taky nerad chytám myš víc než musím, tak používám Vimperator. :-)

Holt už se to ale stává standardem, že stránky dávají kurzor rovnou do formuláře, takže to nejspíš přidáme.
Olda

Příspěvek od Olda »

Děkuji, právě jsem zjistil že už je to tam.
Přečetl jsem si popis addons Vimperatoru, vypadá to na mocný nástroj. Možná až moc pro mě, ale zkusím.
Largon

Příspěvek od Largon »

Ano, zapomněl jsem včera napsat, že jsme to nasadili.
Je to tak, Vimperator sedne málokomu.
Pitomec

Příspěvek od Pitomec »

Jak to vypadá s TAPATALKem? :-)
Largon

Příspěvek od Largon »

Zjistím, zaúkolovali jsme kolegu, aby se na to podíval. :-)
4smart.cz
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 4smart.cz »

Zdravím,

Forum jsem doplnil o plugin TAPATALKu a overil, ze funguje.

Nezadavejte jako url forum.4smart.cz, ale zadavejte forum.odorik.cz (redirect, jak se zda, alespon muj klient na mobilu "Convo" neumi).

J.M.
Pitomec

Příspěvek od Pitomec »

Tapatalk v Androidu bohužel nic, při zadání do vyhledavače v Tapatalku to najde stovky různých fór, ale toto ne. A přímo z webového prohlížeče při vstup na fórum to sice oznámí přítomnost Tapatalku, ale pouze přesměruje do Obchod Play na stažení aplikace (tu ovšem už mám, takže není co stahovat).
jirka

Příspěvek od jirka »

Tapatalk v Androidu by se opravdu hodil, pěkně prosím.
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

A tedy jaké číslo by bylo určeno pro radio ale když dám do paralelního zvonění ip adresu živého vysílaní radia co se stane nebo v jakém formátu bych musel zadávat aby to fungovalo.
xsouku04 píše:
zka píše:Jejé to mě ještě ani nenapadlo, že by se dalo takhle využít jedno číslo od O2 na 'Pokec na jedno',
že by takovýto hovor uměl Odorik přijmout a pak podle dále zadaných čísel hovor přepojit.

Takže bych pak volal za 19kc na týden jedno číslo, a 1kč/min za to, komu bych se dovolal.
Takže takový 'rafinovanější' callback.

To by byla asi hezká službička - něco takového už funguje ?
Problém je ale v tom, že takové použití není dovoleno. Zvláště při pouštění rádia, by vám to jistě zatrhli.
Důvod proč to není dovoleno je ten, že geografická čísla nejsou určena k takovému použití. To jsou jen čísla 822 a na ty se zase nedá dovolat z mobilu. V O2 to sledují a blokují. A pokud by to neblokoval O2 můžeme být nucení to blokovat my.
V každém případě, ale čekám, že na jaře se situace uvolní a možná bude Odorik i virtuální operátor.
Odpovědět