Zlevní ceny hovorů ???

Diskuze o telefonování a telefonních službách, rady, návody, připomínky, ...
Odpovědět
spokojený zákazník

Re: Zlevní ceny hovorů ???

Příspěvek od spokojený zákazník »

není to pravda že jsem spammer odorik.cz asi nechápe smysl fóra že ve fóru je volná diskuze a né že někdo je levější tak to budete mechanicky mazat abyste neuznali že nejste tak velká firma jako http:// abyste mohli dosáhnout tak výhodného tarifu děkuji.
a s odorikem končím už mne nebaví jeho arogantní jednání člověk nemůže říci kritiku aby se pan majitel nedopálil děkuji a někdy příště na Kamčatce
megacruiser
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od megacruiser »

spokojený zákazník píše:není to pravda že jsem spammer odorik.cz asi nechápe smysl fóra že ve fóru je volná diskuze a né že někdo je levější tak to budete mechanicky mazat abyste neuznali že nejste tak velká firma jako http:// abyste mohli dosáhnout tak výhodného tarifu děkuji.
a s odorikem končím už mne nebaví jeho arogantní jednání člověk nemůže říci kritiku aby se pan majitel nedopálil děkuji a někdy příště na Kamčatce
Dobrý den, na Váš dotaz ohledně ceny volání na Kievstar již bylo odpovězeno dříve:
Pokud chcete volat někdo levněji na Ukrajinu Kievstar, tak můžete když vytočíte 000380 místo 00380 máte cenu i nyní jen 2.99 Kč/min. Podotýkám, že je i tohle účtováno po vteřině, což oproti minutovému účtování představuje úsporu až 30%. Jedná se o méně kvalitní spojení přes brány.

To znamená, že můžete volat i s námi za stejnou cenu jako s Vámi uváděnou firmou, protože účtujeme po vteřině - platíte jen to, co skutečně provoláte. Náš tarif za stejnou kvalitu hovoru je tedy srovnatelně výhodný. Další dotazy na zcela stejnou věc, která již byla zodpovězena, nejsou pro další diskuzi žádným přínosem.
ViR

Příspěvek od ViR »

spokojený zákazník píše: .....odorik.cz asi nechápe smysl fóra že ve fóru je volná diskuze.....
Smysl FIREMNÍHO fóra, zřízeného k určité službě a na její podporu (zde Odorik CZ), naopak zdá se nechápete, pane kolego, Vy. ;) A BTW, smysl a účel fóra určuje VŽDY zřizovatel, případně administrátor a moderátoři. Nikoli kdejaký neregistrovaný anonymní návštěvník...

Pokud toto fórum spamujete odkazy na jinou službu, tak je to nejenom OT, ale navíc je to i krajně neslušné, protože tím zneužíváte komunikační prostředek, zřízený poskytovatelem služby k jinému účelu. A ještě navíc obtěžujete ostatní uživatele, kteří patrně dobře vědí, proč odoričí služby a fórum v souladu s "netiketou" využívají.

Pokud chcete někam napsat něco o (dle Vašeho názoru) výhodné VoIP službě pro volání na Ukrajinu, a bude to mít hlavu a patu, klidně běžte třeba na http://www.telefonujeme.cz. Tam Vám to nesmažu, když to dáte do správné kategorie a jen 1x, protože to je diskuzní fórum, kam to patří. Ale sem nikoli.
Odpovědět