Předpokládám, že kdyby to někdo od nás provedl na základě tohoto vlákna, tak by se s tím zde pochlubil. Takže jestli se dodatečně nepřizná, považoval bych to za zpoždění samotného Tapatalku.jirka píše:Tak jsem v Tapatalku zadal hledat Odorik, zdejší fórum bylo nalezeno a tento příspěvek je již napsaný v aplikaci Tapatalk.
Byla nutná nějaká registrace ze strany Odoriku?
Náměty a připomínky
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Náměty a připomínky

Hlavně že to funguje, díky za reakci.
Dobrý den díval jsem na to že voip operátoři jsou ve velmy velkém nebezpečí jednomu z Hradce králové udělali škodu 7,5 milionu korun
nebojí se odorik též, jak to má vlastně odorik zajištěné nemusí se zákazníci bát že příjdou o peníze nebo že je někdo odposlouchává.
více na http://www.novinky.cz/krimi/284946-utok ... lionu.html
nebojí se odorik též, jak to má vlastně odorik zajištěné nemusí se zákazníci bát že příjdou o peníze nebo že je někdo odposlouchává.
více na http://www.novinky.cz/krimi/284946-utok ... lionu.html
Dobrý den,
nějaké postřehy k tomu incidentu hradecké firmy psal Petr Soukup v tomto vlákně.
Co se týče odposlechnutelnosti hovorů, tak bych doporučil toto vlákno o šifrování.
nějaké postřehy k tomu incidentu hradecké firmy psal Petr Soukup v tomto vlákně.
Co se týče odposlechnutelnosti hovorů, tak bych doporučil toto vlákno o šifrování.
Našel jsem na sipbroker.com nějaké špaňelské radio a další aplikace přes sipbroker sipbroker které mohou využívat zákazníci odorik http://faq.sipbroker.com/tiki-index.php ... ne+Numbers
MOC prosim o vyreseni tohoto nedostatku.Zedna 4.4.2012 píše: rychle kontakty - chybi moznost menit poradi existujicich zaznamu
V soucasnosti, kdy s novymi levnejsimi cenami dostal smysl callback,
je nemoznost menit poradi v rychlych kontaktech dost vazne omezeni.
-----------------------------------
CallBack a nahrávání
Zkusil jsem využít callback z mobilu - test na 800123456.
Zadal jsem číslo s prefixem *86 (pro nahrávání), tedy *86800123456.
Bohužel to ústředna přemiklíkovla na +86800123456 a zkoušela mě tak přepojit do Číny, naštěstí bezúspěšně
Nemohli byste s tím něco udělat, aby to nahrávání fungovalo i u callbacku ?
Moc by se to hodilo - ne vždy je člověk doma u zapnutého počítače.
Zdravím.
CallBack a nahrávání
Zkusil jsem využít callback z mobilu - test na 800123456.
Zadal jsem číslo s prefixem *86 (pro nahrávání), tedy *86800123456.
Bohužel to ústředna přemiklíkovla na +86800123456 a zkoušela mě tak přepojit do Číny, naštěstí bezúspěšně

Nemohli byste s tím něco udělat, aby to nahrávání fungovalo i u callbacku ?
Moc by se to hodilo - ne vždy je člověk doma u zapnutého počítače.
Zdravím.
Hmm, já měl za to, že ten prefix pro nahrávání je *086.....???kapetr píše:Zadal jsem číslo s prefixem *86 (pro nahrávání), tedy *86800123456.

.. tak jsem se spletl. Pardon.
Ale pokus s *0868001234546# i *08600420800123456# selhal s tím, že po několika pípnutích mě jen automat znovu vyzval k zadání čísla ve tvaru 00420.....
Ale pokus s *0868001234546# i *08600420800123456# selhal s tím, že po několika pípnutích mě jen automat znovu vyzval k zadání čísla ve tvaru 00420.....
Dobrý den,Zedna píše:MOC prosim o vyreseni tohoto nedostatku.Zedna 4.4.2012 píše: rychle kontakty - chybi moznost menit poradi existujicich zaznamu
V soucasnosti, kdy s novymi levnejsimi cenami dostal smysl callback,
je nemoznost menit poradi v rychlych kontaktech dost vazne omezeni.
pracuju teď na nějakých změnách na front-endu a mám v plánu podívat se i na toto.