Náměty a připomínky

Nikdo nemůže vyhovět všem, ale můžeme mít alespoň přehled a mít tak možnost se zaměřit na to nejpodstatnější.
Odpovědět
Largon

Re: Náměty a připomínky

Příspěvek od Largon »

kapetr píše:Ale pokus s *0868001234546# i *08600420800123456# selhal s tím, že po několika pípnutích mě jen automat znovu vyzval k zadání čísla ve tvaru 00420.....
Dobrý den,
podle kolegy prý zatím není možné nahrávat callback hovory. Budeme muset aktualizovat a provést změny na serveru, přes který nám tyto hovory interně jdou.
Pitomec

Příspěvek od Pitomec »

Sakra, to by se tím vyřešilo i debilní omezení Androidu, který umí nahrávat jenom přes sluchátko a mikrofon, ale ne přímo :-)
TKlf

Příspěvek od TKlf »

Ano, ano, uz aby to bylo, na tohle je Android ...
Jeste by stalo za to, aby zpetne volani prislo uz s cislem volaneho, to by pak mel vyznam i zaznam do kalendare ... kdy ze sem to s tim ci onim mluvil ...( dokonce by se podle toho dobre hledal i pripadne pozizeny zaznam). Hodne vyuzivam a nejsem urcite sam ... Ted tam mam sve cislo a nesmim zapomenout si to vzdy prepsat, coz se holt nekdy stane.
kapetr

Příspěvek od kapetr »

Largon píše:
kapetr píše:Ale pokus s *0868001234546# i *08600420800123456# selhal s tím, že po několika pípnutích mě jen automat znovu vyzval k zadání čísla ve tvaru 00420.....
Dobrý den,
podle kolegy prý zatím není možné nahrávat callback hovory. Budeme muset aktualizovat a provést změny na serveru, přes který nám tyto hovory interně jdou.
Doufejme, že se Vám to brzy podaří dořešit - jak vidno, nejsem sám, kdy by tuto funkcionalitu velmi uvítal.
Vzhledem k aktivitě vývoje pramenící z evidentního nadšenectví na straně Odoriku i jeho zákazníků jsem optimista :-)

Přeji hezké Vánoce a P.F. 2013.
forum-user-UDFENS

Příspěvek od forum-user-UDFENS »

Netuším zda to dělá jen mě, ale když mi někdo zanechá hlasovou zprávu a pošle se mi na e-mail tak je ve formátu mp3. A když chci nahrát hovor tak je ve formátu ogg. Bylo by možné sjednotit formáty asi do mp3?
iXeon

Příspěvek od iXeon »

Zdravím,

bude někdy v budoucnu odstraněna již dříve zmiňovaná chyba, kdy při volání na IP adresu, která se vytáčí pomocí zkrácené volby, je volající vždy chybně identifikován číslem 00420910110011 a ne odpovídajícím číslem linky?
Zedna

Příspěvek od Zedna »

Mam namety na vylepseni zmeskanych hovoru zasilanych na email:
- email je zbytecne v HTML formatu (Content-Type: text/html), pritom obsahuje pouze cisty text
- narozdil od Odorik.exe se zde nezobrazuje nazev rychleho kontaktu, pokud je zmeskany hovor od nekoho z mych rychlych kontaktu
- v polozce Komu (To) je zbytecne uveden email 2x ve tvaru: mujemail@domena.cz <mujemail@domena.cz> s cimz si neporadi muj webovy email (volny.cz)
a zobrazi v polozce Komu: mujemail@domena.cz, UNEXPECTED_DATA_AFTER_ADDRESS@.SYNTAX-ERROR.
Zedna

Příspěvek od Zedna »

Zedna píše:Mam namety na vylepseni zmeskanych hovoru zasilanych na email:
- narozdil od Odorik.exe se zde nezobrazuje nazev rychleho kontaktu, pokud je zmeskany hovor od nekoho z mych rychlych kontaktu
Podobny problem/nedokonalost je i u aplikace Odorik.exe,
pokud mam prichozi hovor od nekoho z vnitrni site Odorik, koho mam ulozeneho v rychlych kontaktech (ve tvaru *123456),
tak se v popup okne prichoziho hovoru nezobrazi jeho jmeno z rychlych kontaktu ale jen sestimistne cislo bez hvezdicky na zacatku (ve tvaru 123456).

Zrejme je problem v te hvezdicce, protoze v rychlych kontaktech musi byt zadana,
ale u prichoziho hovoru neni a proto se zrejme "nesparuje" s tim rychlym kontaktem.
Zedna

Příspěvek od Zedna »

Vsiml jsem si, ze forum nejede v pozdnich nocnich hodinach (asi kazdy den), pritom hlavni stranky Odoriku jedou normalne.
Denny

Příspěvek od Denny »

Dobrý den,

pro nově příchozí náštěvníky je menu na stránkách www.odorik.cz velmi nepřehledné (ty roletky jsou opravdu hrozné)
Bylo možné zvážit předělání menu do tzv. CSS Drop Down Menus ?

mohlo by to vypadat asi takto:
http://www.cssplay.co.uk/menus/simple_vertical.html

případně možné barevné alternativy:
http://cssmenumaker.com/css-drop-down-menu

Celé menu by pak mohlo být uloženo v externím css souboru, které by pak dal jednoduše doplňovalo o další nabídky nebo podnabídky.

Předem děkuji za zvážení.
D.
Odpovědět