Odorik a Iphone 4S ???
Re: Odorik a Iphone 4S ???
No to je to právě co jsem říkal a psal to tady i admin, že se číslo odhlásí nebo-li systém ho uspí k vůli šetření baterie ovšem už se nezapne. Pokud můžeš a budeš ochoten zkus to vyzkoušet s tím TCP protokolem a zkus zavolat na odorik číslo až min. po hodině dvou zda se na odorik dovoláš, pokud ano, tak super a pak se vracím i já k iphonu. Jen k vůli tomu jsem ho prodal jinak jsem byl spokojen. Každému vyhovuje něco jiného jeden má rád android druhý iOS a iphone třetí zase Widows Phone 8 a podobně.
Ani jeden z mých současných VoIP účtů bohužel TCP nepodporuje (u Odoriku mám zatím jen zaregistrovaný účet, bez tlf. čísla, takže tady to vyzkoušet nemůžu).
Přesto díky za snahu
Nenajde se někdo kdo využívá na svém iphone odorik popř. nebyl by ochoten vyzkoušet nějakou bezplatní aplikaci co se týče odoriku a TCP protokolu zda to běží na pozadí i po 15 minutách, děkuji.

Vyzkouset to mozne je...zajdee píše:Ani jeden z mých současných VoIP účtů bohužel TCP nepodporuje (u Odoriku mám zatím jen zaregistrovaný účet, bez tlf. čísla, takže tady to vyzkoušet nemůžu).

Nechte pusteneho klienta a po nejake dobe, kdy to budete chtit vyzkouset, zavolejte pres "callback" skrze skype. Pridejte si kontakt "odorik.cz" do svych kontaktu na skype. No a do chat okna dejte *xxxxxx ,coz je *(hvezdicka) a vase sestimistne cislo... Timto zpusobem by Vas mel odorik.cz zavolat zpet a iniciovat hovor na vase "interni" cislo...
Na to, aby se zjistilo, jestli se uspal nebo stale komunikuje by to melo stacit...

Omlouvám se asi jsem se hloupě vyjádřil ono také pro nás cizince je čeština velice těžký jazyk a k tomu gramatika " oh mein gott "
ale jde o to, že já momentálně již iphone 4s nemám a chci se opět vrátit k iphonu. To byl také důvod proč jsem ho prodával nakolik se mi na iphone acrobits.cz aplikace uspávala po nějakém čase. Hold, nemám jak funkčnost TCP portu odzkoušet zda voip odorik volání přes TCP port funguje a systém aplikaci když je nastavená na TCP protokole neuspí či nikoliv. Já bych se rád vrátil k iphonu zpět, ale nemám to jak odzkoušet a tak jsem se obrátil přímo na " fajnšmakry "
kteří se v tom vyznají a mají možnost odzkoušet zda odorik na iphone (jedno jaká aplikace) funguje ok, ale zdá funguje i po 15 minutách nebo se bohužel systémem uspí.
Šťastný Nový Rok PF 2013 a vše dobré všem lidem s dobrým srdcem - Alles Gute
Galasek.

Šťastný Nový Rok PF 2013 a vše dobré všem lidem s dobrým srdcem - Alles Gute

Galasek.
To galasek: jj, rekl bych, ze jsem to pochopil spravne
.
Muj prispevek je na reakci zajdee... Tam bych rekl, ze byl problem "nepritomnost" verejneho cisla, tak jsem jen napsal, jak lze vyzkouset i bez verejneho cisla s vyuzitim SKYPE
.
PF 2013 - vse nejlepsi a hooodne zdravi

Muj prispevek je na reakci zajdee... Tam bych rekl, ze byl problem "nepritomnost" verejneho cisla, tak jsem jen napsal, jak lze vyzkouset i bez verejneho cisla s vyuzitim SKYPE

PF 2013 - vse nejlepsi a hooodne zdravi
To jo, ale já to potřebuji vyzkoušet na iphoně a ten já nemám takže věřím, že se najde dobrá duše, která pomůže a odzkouší to 

Když přijdu na to, jak vydolovat z webu odoriku přihlašovací údaje (zejm. uživ. jméno pro SIP klienta), tak se připojím a pak případně ozvu přes PM 

Děkuji.
Prihlaste se pres tento link (jedna se o "primy" odkaz do nabidky v nastaveni):zajdee píše:Když přijdu na to, jak vydolovat z webu odoriku přihlašovací údaje (zejm. uživ. jméno pro SIP klienta), tak se připojím a pak případně ozvu přes PM
https://www.odorik.cz/ucet/nastaveni_vo ... dmenu=jiny
Pak byste mel videt tabulku, kde je mimo jine prihlasovaci jmeno a heslo.