Rychlé kontakty - volání ze Skype

Diskuze o telefonování a telefonních službách, rady, návody, připomínky, ...
Odpovědět
forum-user-UDFENS

Rychlé kontakty - volání ze Skype

Příspěvek od forum-user-UDFENS »

Dobrý den. Bylo by možné nastavit volání tak, aby Skype vytáčel tel. číslo po zadání čísla rychlého kontaktu v chatu? Zatím to funguje jen pro zadání nuly, kdy mi vypíše zůstatek kreditu. Stejný problém je u volání z callbacku a z pevné linky zdarma pro volajícího, kdy uživatel po autorizování musí zadat celé číslo kam chce spojit a na rychlý kontakt nebo speciální čísla systém nereaguje.
Případy volání
Budka - Call:8223yy4yy - PIN - 50# (50 není akceptováno jako rychlý kontakt a nic se nevytočí (upraveno: nevytočí se nic jen když má číslo nestandartní formát - třeba je doplněno o Speciální číslo))
Budka - Call:8223yy4yy - PIN - *08600420yyyyyyyyy# (Speciální číslo není akceptováno a nic se nevytočí a to jak s * i bez).

U Skype reaguje tak, že do chatu napíši rychlý kontakt třeba číslo 50 pak automat volá zpátky ale ptá na zadání tel.čísla stejně jako když normálně skype kontakt Odorik.cz vytočím.
Naposledy upravil(a) forum-user-UDFENS dne stř 02. led 2013 0:33:46, celkem upraveno 5 x.
mojmax

Re: Rychlé kontakty - volání ze Skype

Příspěvek od mojmax »

Mně vytáčení rychlých voleb přes skype funguje - do chatu zadám třeba 4 a enter a odorik mě automaticky spojí s kontaktem pod rychlou volbou 4.
forum-user-UDFENS

Re: Rychlé kontakty - volání ze Skype

Příspěvek od forum-user-UDFENS »

Koukám když je v rychlých kontaktech číslo ve standartním tvaru 00420yyyyyyyyy tak to vytočit jde. Když je s predikcí speciálních čísel tak se stane výše zmíněná věc.
Odpovědět