CO mi u odoriku chybi.. bude nekdy?

Diskuze o telefonování a telefonních službách, rady, návody, připomínky, ...
Pitomec

Re: CO mi u odoriku chybi.. bude nekdy?

Příspěvek od Pitomec »

SMS ani být nemusí, stačí e-mail (jak to má 802.cz)

Uživatelská nastavení / platby / daňové doklady - Do 10 000 Kč je pro účely účetnictví zcela dostatečný zjednodušený daňový doklad, kde nemusí být název odběratele.
Náležitosti dokladů viz. § 28 zákona o DPH.
jirka

Příspěvek od jirka »

srsen píše:Tak co chybí mně a asi by to nebylo složitý dodělat:
- výpis volání v základní verzi zjednodušit,nebo vytvořit novou verzi, a zobrazovat jenom: směr(příchozí, odchozí, obrázek SMS), datum-čas, odkud, kam, délka hovoru, cena hovoru, protže když volám jenom po česku na mobil a pevnou víc toho nepotřebuju a taky by bylo super pamatovat si typ výpisu, kterej jsem naposledy vybral a ten bude příště po nalogování vybran
Ono se vám ve výpise zobrazuje něco dalšího než tady píšete? Někdy je dobré napřed číst a potom psát :), výpisy se řeší zde http://forum.odorik.cz/viewtopic.php?f= ... 5558#p5558 a zdá se že celkem úspěšně.
xsouku04
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xsouku04 »

srsen píše:Tak co chybí mně a asi by to nebylo složitý dodělat:
- aby se dalo nechat poslat SMS když se mi kredit sníží na PŘESNĚ opakuju PŘESNĚ nastavenou hodnotu - to mi chybí hodně, ty hlášky ve sluchátku nanic
Je to v plánu.
- výpis volání v základní verzi zjednodušit,nebo vytvořit novou verzi, a zobrazovat jenom: směr(příchozí, odchozí, obrázek SMS), datum-čas, odkud, kam, délka hovoru, cena hovoru, protže když volám jenom po česku na mobil a pevnou víc toho nepotřebuju a taky by bylo super pamatovat si typ výpisu, kterej jsem naposledy vybral a ten bude příště po nalogování vybran
Tak to ale v základním výpisu je. Navíc je jen cena za 1 minutu a kredit po, to se ale na řádek krásně vleze.

- zadání fakturačních údajů - kdo si je zadá, tomu se bude vystavovat faktura, kdo ne, tomu ZDD, raděj bych fakrury
Tohle je v plánu. Jde o to, že občas někdo platí i víc jak 10 000 Kč a nebo se jedná o nadnárodní zahraniční firmu, která ZDD moc nechápe.
maja77

Příspěvek od maja77 »

Do 10 000 Kč je pro účely účetnictví zcela dostatečný zjednodušený daňový doklad, kde nemusí být název odběratele.
Náležitosti dokladů viz. § 28 zákona o DPH.
Se ZDD opatrně, do konce roku 2012 ho lze vystavit jen při platbě v hotovosti, viz. třeba tady http://www.jakpodnikat.cz/danovy-doklad-nalezitosti.php.
Šlo by vystavit běžný DD, mám jednu platbu v prosinci, samozřejmě převodem, a rád bych to měl v pořádku...
Largon

Příspěvek od Largon »

maja77 píše:Se ZDD opatrně, do konce roku 2012 ho lze vystavit jen při platbě v hotovosti, viz. třeba tady http://www.jakpodnikat.cz/danovy-doklad-nalezitosti.php.
Šlo by vystavit běžný DD, mám jednu platbu v prosinci, samozřejmě převodem, a rád bych to měl v pořádku...
Dobrý den,
v nejbližší době plánujeme zavést možnost vystavení běžných DD pro zákazníky, kteří o to mají zájem.

Teď jsem kontroloval všechna znění zákona o DPH od 1. 1. 2012 po 1. 1. 2013 a všude třetí část § 28 obsahuje následující větu:
Zjednodušený daňový doklad může plátce vystavit rovněž za služby, které jsou poskytovány prostřednictvím elektronických prostředků a jejich poskytnutí je podmíněno zaplacením a úplata za tyto služby je prováděna bankovním převodem.
Odpovědět