dobrý den,
je možné na jednom účtu používat callback prozvoněním ze dvou mobilů s příslušným CLIP (prozvánějícího/objednávajícího mobilu)?
Pro lepší srozumitelnost popíšu situaci: mám dva mobily (čísla) a rád bych volal pomocí prozvonění/callback z obou telefonů i s příslušným CLIP a placeno je z jednoho kreditu, tedy jeden účet.
děkuji
callback, jeden účet (PIN), dva mobily
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: callback, jeden účet (PIN), dva mobily
Ano pomocí přednastaveného zpětného volání.
První mobil si nastavíte na linku kde máte clip k prvnímu mobilu,
druhý mobil si nastavte na linku kde máte clip k druhému mobilu.
První mobil si nastavíte na linku kde máte clip k prvnímu mobilu,
druhý mobil si nastavte na linku kde máte clip k druhému mobilu.
Bez přednastaveného zpětného volání na obě linky to nejde? Mám dvě linky + 2x CLIP, ale při prozvonění na číslo +421233889879 se zobrazí pouze jeden CLIP
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Ne k tomu je třeba to přednastavené zpětné volání.sin píše:Bez přednastaveného zpětného volání na obě linky to nejde? Mám dvě linky + 2x CLIP, ale při prozvonění na číslo +421233889879 se zobrazí pouze jeden CLIP
V přednastaveným zpětným volání ale nemusíte vyplňovat číslo kam, takže se to pak chová stejně jako běžné volání.
Podle toho které číslo prozvoníte tak si určíte přes jakou linku chcete volat. (jaké clip použít)
dobrý den mám podobný problém
jde možné zpětné volání přes ODORIK aplikaci ( nechi prozvanet kdyz odorik aplikaci mmam v telefonu)
nemám Andrid Ani iOS
Děkuji
jde možné zpětné volání přes ODORIK aplikaci ( nechi prozvanet kdyz odorik aplikaci mmam v telefonu)
nemám Andrid Ani iOS
Děkuji