Nokia E52 a nastavení Odorik.CZ

Diskuze o telefonování a telefonních službách, rady, návody, připomínky, ...
xsouku04
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Nokia E52 a nastavení Odorik.CZ

Příspěvek od xsouku04 »

Pitomec píše: A co takhle podpora ze strany prodejce té Nokie, který na tobě vydělal? Ten nereaguje? :roll:
Dělat podporu mobilním telefonům není žádná sranda. Asi fakt nejlepší je to probrat tady na fóru.
Pokud má směnu někdo, kdo E52 nikdy nepoužíval, radí se fakt dost těžko. Samozřejmě pokud se nechá zapírat, tak jej to neomlouvá. V tom případě hlaste přesně čas ať zjistím kdo přesně to byl.
Pitomec

Příspěvek od Pitomec »

Sranda to sice není, ale na druhou stranu prodejce je ten, který na zákazníkovi vydělá, takže by neměl být jenom "podavačem zboží z regálu", ale taky zajišťovat technickou podporu a o prodávaném sortimentu něco vědět (to samozřejmě neplatí jenom o MT, ale o celé spotřební elektronice).
Kabek

Příspěvek od Kabek »

prodejce je ten, který na zákazníkovi vydělá, takže by neměl být jenom "podavačem zboží z regálu", ale taky zajišťovat technickou podporu a o prodávaném sortimentu něco vědět

S tím nelze než jen souhlasit! K tomu ještě kupující by měl také předem vědět, k čemu to zboží bude používat a zda to bude i umět používat. Tím se nechci té paní nikterak dotknout! Z vlastní zkušenosti vím o dosti lidech, kteří nakupují různé elekrozboží (telefony, TV, sat. přijímače, ale i pečící trouby!) dle toho jak se jim líbí. Pak teprve doma zkoumají, co to umí a neumí, a nastane zděšení, pakliže zjistí, že to dělá něco navíc a oni nevědí co.... Ještě horší je, když pak doma zjistí, že mnohé ani nelze využít (Např. jedni si koupili přepichový sporák a jaké bylo zděšení, když jsem jim řekl, že to prostě do normální zásuvky nelze zapnout, že to není lampička na noční stolek...). Já byl za blbce, protože jejich kamarád jim to zapojil (zásuvka do měsíce vyhořela...).

Přejí té paní úspěch a spokojenost s tím telefonem!
galasek

Příspěvek od galasek »

Děkuji, bohužel jsme to s přítelkyni nerozchodili co se týče přijímat hovory na odorik číslo, z odorik čísla se dovolá kam chce, ale nejde ji již se zpětně dovolat na registrované odorik číslo.
Už to necháme tak, jsme z toho unaveni oba. Dokonce napsal i jeden uživatel osobní zprávu, chci mu poděkovat za velice podrobné inf. bohužel i přes snahu se nám nepodařilo to.
Opakuji odorik přítelkyni slouží na odchozí hovory takže dovolá se, ale chtěla být i na příjme odorika čísla, bohužel.

Přesto ještě jednou děkuji všem.
Kristovec

Příspěvek od Kristovec »

I já jsem míval E52 a nestacil jsem dobíjet baterku.Zkuste Fring,odchozí i príchozí hovory jdou
a baterie netrpí.Nebo SIP mejte jen na odchozí,a príchozí na GSM,vetsinou platí volající
stejne na mobil jako na pevnou ci nomáda.
Pitomec

Příspěvek od Pitomec »

Taky jsem chvíli používal SIP na příjem hovorů (E51 a SE Xperia Pro), ale baterka šla rapidně do háje a navíc občas byl hovor trhaný. Tak sem radši všechny příchozí hovory natvrdo přesměroval na mobilní číslo, ostatně kačka za minutu s tarifikací 1+1 z toho dělá banalitu :)
srsen

Příspěvek od srsen »

Pitomec píše:Taky jsem chvíli používal SIP na příjem hovorů (E51 a SE Xperia Pro), ale baterka šla rapidně do háje a navíc občas byl hovor trhaný. Tak sem radši všechny příchozí hovory natvrdo přesměroval na mobilní číslo, ostatně kačka za minutu s tarifikací 1+1 z toho dělá banalitu :)
Přesně tak, kvůli pár příchozím hovorům nemá cenu mít pořád aktivní internet kvůli SIPu a tím pádem vyrobit z mobilu kapesní topení a baterku nabíjet skoro pořád. To přesměrování přímo na stránkách odorika je v pohodě a jestli fakt ta cena klesne jak už tady někdo psal zhruba na půlku, tak už není o čem mluvit.
odorik_brno

Příspěvek od odorik_brno »

Jak mate nastaveno v telefonu:
Menu → Ovládací panel → Nastavení → Telefonu → Volani Ineternet hovor -/Ano nebo aktivni
Volani na lince musi byt aktivni
galasek

Příspěvek od galasek »

Dobrý den,
nastavení je jak píšete " aktívní ", ale vyřešili jsme to jinak, přítelkyně si vzala mou starší Nokiu E66 a já jsem dostal Nokiu E52.
K ničemu jsem ji nenutil, no neměň to a ještě k tomu když tak hezky prosila :lol:
Jednoduše už to neřešíme vzalo nám to včera celý den, nervy a čas, škoda slov.
Kabek

Příspěvek od Kabek »

Hmmm, to takovou přítelkyni Vám musí asi spousta jedinců závidět! Je třeba si jí vážit, takových, alespoň dle Vašich slov, mnoho není....

Já Vám tu vzájemnou podporu a spokojenost přeji!
Odpovědět