Media5-fone pro Android
Media5-fone pro Android
Zkušenosti s používáním klienta pro VoIP na platformě Android s názvem "Media5-fone". Klient je dostupný zdarma, v Google Play (http://1url.cz/kQ84).
Re: Media5-fone pro Android
Jaky kodek je nejlepší nastavit pro používání Media5-fone v síti 3G?
Nyní mám nastavený iLBC a funguje. Zvažuji nákup kodeku G.729, ale otázka zní: má to vůbec cenu?
Nyní mám nastavený iLBC a funguje. Zvažuji nákup kodeku G.729, ale otázka zní: má to vůbec cenu?
Tak pro vypnutí PŘÍCHOZÍCH HOVORů by mělo prakticky stačit zrušit v nastavení volbu RUN IN BACKGROUND, cimz se vypne obnoveni registrace. Vyzkousime, uvidime 

taky používám iLBC a kupovat G729 zatím nebudu.mouseman píše:Jaky kodek je nejlepší nastavit pro používání Media5-fone v síti 3G?

děkuji vyzkouším tomouseman píše:Tak pro vypnutí PŘÍCHOZÍCH HOVORů by mělo prakticky stačit zrušit v nastavení volbu RUN IN BACKGROUND, cimz se vypne obnoveni registrace. Vyzkousime, uvidime

edit. tak to nějak nefunguje,pořád to visí na pozadí

možná jsem s vyjádřil špatně,ale chtěl bych, aby po ukončení hovoru se Media5 vypnul a nežral baterku.
Naposledy upravil(a) martin777 dne čtv 31. led 2013 10:09:40, celkem upraveno 1 x.
o g729 bylo tady na foru psáno hodně krát, stačí najít vlákna - v USA se na něho vztahují jakési licence, proto je placený - i když by možná tady v EU bylo možné jeho používání zdarma. Že je drahý neznamená, že je lepší než spousta novějších kodeků, které jsou odolnější k výpadkům při přenosu. Stále se vyvíjí novější a lepší kodeky. G729 je podporován z tradice u výrobců hardwaru, proto se stále drží na výsluní
temer vsechny aplikace na androidu "vysi" na pozadi, s tim moc nenadelas. timto vypnes automaticky refresh prihlaseni, takze vlastne aplikace neni aktivni, coz je stejne jako by byla vypnuta (da se tak nejak rict), baterku zere to neustale hlidani zda je online a aktualizace prihlasovani ...martin777 píše:možná jsem s vyjádřil špatně,ale chtěl bych, aby po ukončení hovoru se Media5 vypnul a nežral baterku.
OT jen na odlehčení - za tohle nás pan učitel Stloukal v době mé základní školní docházky tloukl ukazovátkem, až jsme měli modré pruhymouseman píše: temer vsechny aplikace na androidu "vysi" na pozadi...

Také do nás natloukl "nevyjmenovaná" slova, která si pamatuji dodnes - viděti, viseti, viniti, vinouti

- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Ha taky občas dělám takové chyby, ale tohle jsem "vysi" jsem přečetl jak vyšší a řekl si že ta věta nějak nedává smysl.
On se občas upíše každý (někdo i častěji - mám synovce dyslektika a u něj je to opravdu pro nějakého "jazykového puristu" docela na infarkt) ale tady, tím že to bylo navíc bez "diakrtka", tak se pochopitelně smysl ztrácí o to víc.xsouku04 píše:Ha taky občas dělám takové chyby, ale tohle jsem "vysi" jsem přečetl jak vyšší a řekl si že ta věta nějak nedává smysl.