a) Zdá se mi, že při volání z Odoriku je prodleva před zahájením vyzvánění na volaném čísle poměrně dlouhá - okolo 10 - 15 vteřin. Volám přes PAP2T a bezšňůrový telefon Siemens Gigaset SL74. Mám pocit, že jsem tu někde viděl návod, jak vhodným nastavením PAPu vytáčení urychlit, ale nejsem schopen ho najít

b) Někdy se nepodaří na volané číslo dozvonit (zkoušel jsem volat na mobil, co ležel přede mnou na stole). Po těch 15 vteřinách mi to hlasem ústředny Odoriku oznámilo, že se nedaří dovolat - aniž by si volaný telefon alespoň jednou cinkl. Salší pokus vzápětí prošel. Totéž při prozvánění na callback - ne vždy první pokus projde.
c) Někdy se nepodaří volání z Odorika odmítnout na první pokus (pro změnu)... Vytočím číslo na mobil... mobil zvoní. Ale já si to rozmyslel a chci hovor odmítnout. Mačkám na mobilu červené tlačítko, vyzvánění se přeruší, ale během zlomku sekundy mám další hovor z Odorika z téže linky - jako by Odorik nezaregistroval odmítnutí hovoru a vytáčel znovu.
Podobně při sestavování callbacku - začne vyzvánět callbackem první spojované číslo, to hovor odmítne - a po malé prodlevě znova vyzvání. Někdy je nutné odmítnutí několikrát opakovat.
Je možné s tím něco provést (na mé straně) - nebo nezbývá, než se s tím smířit?