VOIP operator jako skutecny virtualni operator

Diskuze o telefonování a telefonních službách, rady, návody, připomínky, ...
Kabek

Re: VOIP operator jako skutecny virtualni operator

Příspěvek od Kabek »

..... a je spokojeny jak zelva a vubec mu nedochazi, ze vola za 9 Kc/minutu !!!...... Pokud teto vetsine nabidnete volani za dve koruny do vsech siti a s nulovym mesicnim pausalem tak se obavam ze nepochodite nebot nebudete vubec duverihodni a lidi si reknou ze to musi byt nejaky podvod......

Mám podobnou zkušenost.....

Také mám vlastní velice čerstvou zkušenost s O2 - tarif O2 NEON S (seniorský): Po 2x 24 měsících smlouvy jsme se rozhodli smlouvu ukončit, protože jsme za 190 Kč/měsíčně měli 40 volných minut a S+N (svátky) do sítě O2 a všech pevných linek grátis. Když jsme byli neoblomní - trvali jsme na ukončení, tak nám ejhle nabídl operátor na zákaznické lince O2 zajímavý produkt - za 60 Kč/měsíčně včetně DPH 60 volných minut do všech sítí + S a N (svátky) volání do sítě O2 a na všechny pevné (tudíž včetně Odoriku) zdarma! To je už velice zajímavé, vždyť nás ta jedna volná minuta výjde stejně jako u Odoriku.... Ano, za dva roky bude cena u Odoriku někde možná na polovině, ale ještě jsou zde ta volání grátis v sobotu a neděli....
O2 nám vlastně poskytlo slevu na dva roky ve výši 80% z měsíčního paušálu! Když si ty minuty pohlídám, což není zas tak velký problém, pak to je mobil za super cenu (provozní náklady).

To jen pro ostatní pro info - když se chce, tak to jde, a ne jen u O2. Tímto jim vůbec, ale vůbec nechci dělat reklamu!!!!!

Přeji všem hodně úspěchů při vyjednávání!!!!!
martin777

Příspěvek od martin777 »

Kabek:

to je krásný jak Vám ty nenažranci vyšli vstříc, ale já už bych čistě z principu u takovýhle zlodějský firmy být nemohl.
80% běžně nedávaj, jen těm důchodcum to daj,šak oni si to vezmou jinde. Mě dal červenej 75% a to nejsem důchodce, ale mam jen 20 minut volání.
Nepotřebuju s nima volat, už mě dávno přešla chuť. :roll: :( Raději podpořím někoho, kdo lidi neholí až na kost 8-)
P.S. Nechci mít věci ZDARMA chci je za rozumnou cenu a to mi Odorik poskytuje.
Kristovec

Příspěvek od Kristovec »

o-k píše:Dobry vecer
No ono bude hlavne zalezet jak se to vsechno ohledne virtualnich operatoru poda verejnosti. Kdyz dnes nekomu reknete o Blesk mobilu tak budto nebude vedet o co jde a nebo si bude myslet ze si z nej strilite. Nedavno jsem mluvil s chlapkem ktery ma u O2 tarif za nejakych 400,- mesicne a v tom 50 volnych minut + 100 volnych SMS kterou mesicne kolikrat ani jedinou neposle, volne minuty vetsinou ani neprovola a je spokojeny jak zelva a vubec mu nedochazi, ze vola za 9 Kc/minutu !!! A takovychto je bohuzel temer vetsina coz tamnim operatorum naramne vyhovuje a lidem to vubec nedochazi ze casto jejich naklady jsou vetsi nez kdyby meli dobijeci tarif. Pokud teto vetsine nabidnete volani za dve koruny do vsech siti a s nulovym mesicnim pausalem tak se obavam ze nepochodite nebot nebudete vubec duverihodni a lidi si reknou ze to musi byt nejaky podvod. Dale take v nasi vesnici jmenem ceska republika zije stale jeste mnoho lidi kteri jsou hrdi na to ze volaji za draho protoze oni na to maji a biji se v prsou.
I mne se to takto jeví,mám zkusenost.Nebo to muze byt i pohodlností - radeji vytocím prímo za 9 Kc nez slozite pres callback,byt za 2 Kc minuta.Nebo lpím na svém operátorovi a nevadí mi,ze mne okrádá.
Kabek

Příspěvek od Kabek »

.... já už bych čistě z principu u takovýhle zlodějský firmy být nemohl. .....

Člověk se musí celý život učit. Já jsem dospěl k vlastnímu pořekadlu, a mockrát se naplnilo...: "Každý si dovolí tolik, kolik mu dovoleno jest!" To je i se všemi zlodějskými firmami, dali nabídku a já ji přijal.... Ale přesně v duchu Vaší věty, musí být člověk jako ostříž - poslali smlouvu a v ní ani zmínka o slevě, tak jsem to tam dopsal v duchu té telefonické domluvy (tu prý mají nahranou)... Jsem zvědav, jak se k tomu postaví - jen jsem naši domluvu dal "na papír", nic víc, nic méně.

Přeji všem pěkný den!
georgeen

Příspěvek od georgeen »

Kabek píše:..... nám ejhle nabídl operátor na zákaznické lince O2 zajímavý produkt - za 60 Kč/měsíčně včetně DPH 60 volných minut do všech sítí + S a N (svátky) volání do sítě O2 a na všechny pevné (tudíž včetně Odoriku) zdarma! To je už velice zajímavé, vždyť nás ta jedna volná minuta výjde stejně jako u Odoriku....
Nechci kazit nadseni, ale mit dneska pausal je velice riskantni. V dobe chytrych mobilu, kdy si lidi nectou licencni ujednani, muzou lehce nainstalovat aplikaci, ktera muze sama odesilat premiove SMS a pak ti muze od Telefoniky prijit ucet na pul milionu korun.

Jedine s predplacenym kreditem jsi v bezpeci, pausal rozhodne nedoporucuju, a to ani napr. Ceske drahy od Vodafonu.
martin777

Příspěvek od martin777 »

georgeen: seš malinko paranoidní :D , proč by to dělali simtě,už takhle mají obrovský zisky , navíc dá se na to přijít a poté to dokázat a myslím, že to by platili u soudu takový pálky, že by je honem rychle přešla chuť :roll: Nehledě na zkaženou reputaci v ČR.
georgeen

Příspěvek od georgeen »

martin777 píše:, proč by to dělali simtě,už takhle mají obrovský zisky .
Ja nemyslel situaci, kdy by te obral zrovna samotny mobilni operator, to by byl jiste skandal, ale nejaky podvodnik, ktery skrz zavirovanou aplikaci bude nekontrolovane posilat drahe (napr. eroticke) SMS, ktere ti pak operator nauctovat musi, neb je sam musi zaplatit. kdo ma pak pausal, jakkoliv vyhodny, muze hodne splakat nad vydelkem.

Se to rozmaha az posledni dobou, staci si do googlu zadat hesla "premiove SMS", "podvod". Ve ctvrtek o tom byla beseda na CRO1 - Radiozurnalu a zakladni rada je neinstalovat nezname aplikace.
Kabek

Příspěvek od Kabek »

Je to dobrá poznámka! Proto na to mám "staré železo" - Siemens A55, mám to JEN na telefonování.... Na televizi mám TV, na internet stolní PC s pořádně velkým monitorem (jo, proti věku není léku... a, co oči nevidí, rukama našátráš, ale není to ono...). Pak mám ještě stařičkou "blbou" Nokii a do ní se asi také nikdo jen tak nenabourá... Už jsem to někde psal - pořád se musíme učit!!! I tak všem díky za poznámky, ponaučení a rady. Víc hlav - víc rozumu a zkušeností.
Rád si přečtu další info! Sem s tím, všem předem vřele děkuji.
xsouku04
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xsouku04 »

srsen píše:Mám pocit, že Volcall je taková spíš marketongová firma tak se chlubí něčím, co ještě nemá vůbe nachystaný.
Jinak přece už tady kdesi bylo dávno napsaný, že i Odorik bude virtuál, akorát Odorik asi enní taková kecka jako Voocall a tak dokud nemá všechno dořešený, nic oficiálně nezveřejňuje.
Ten Voocall se snaží upoutat pozornost, ale co si já myslím, těchto virtuálů se vyrojí za pár měsíců plno. Málokterej ale nabídne to co Odorik - myslím ty různý nastavení, přesměrování, a to všechno zadarmo. V té době co tak vím by se měly taky zase snížit propojovací poplatky, takže to pro zákazníka bude pořád zajímavější.
Popsal jste to naprosto přesně. Nepřijde mi, že článek na základě plácnutí na twitru je kvalitní novinařina. A počítadlo s přesností na vteřiny na hlavní stránce když jde jen hrubej odhad ... A jinak se vlastně vůbec nic neví.
Podobných virtuálů bude hodně, podobně jako je nyní VoIP operátorů ... Podmínky ale předpokládám budou velice podobné. http://forum.odorik.cz/viewtopic.php?f=14&t=1256
roak

Příspěvek od roak »

Proč rodiče nevolají přes odorik V mobilu se nepodačilo zprovoznit odoriči aplikaci ( Neblokjovaný telefon zakoupeny u TM ) sít o2. Zpětné volání funguje jen se zobrzuje můj cliop a ne maminky clip. Jak bude sim tak jsu do toho a alspon zlikviduju 1 o2 sim
Odpovědět