jak lze volat z mobilu

Diskuze o telefonování a telefonních službách, rady, návody, připomínky, ...
Odpovědět
odorudinek

jak lze volat z mobilu

Příspěvek od odorudinek »

Dobrý den a stálé zdraví,mám pouze otázku na začátek,lze volat za sazby odoriku ,,,z mobilu s androidem 4,,, na ostatní operátory,děkuji a pěkný den R
Kristovec

Re: jak lze volat z mobilu

Příspěvek od Kristovec »

Pokud voláte pres internet,pak ano,z cehokoli.
Zpetné volání je o 1 Kc/min drazsí,tedy ten callback.
Tarify GSM Odorika jeste neznáme.
odorudinek

Děkuji moc za odpověď,jsem ročník44 a tak šetřím kde to jde a mám všetečnou otázku,moje představa je taková,že na mobilu bych vytočil číslo volaného a nějakým pro mě neznámým způsobem přes odorik nebo skype použil sazby odoriku,já mám tvist kartu a minuta mě stojí do t-mobilu něco přes 5kč a tak hledám,třeba bezpředmětně pokud hledám vzdušný zámek tak mi promiňte a s pozdravem R.
Zedna

Příspěvek od Zedna »

Zpetne volani neboli callback:
http://www.odorik.cz/ - Zpětné volání (volání z mobilního telefonu)
http://www.odorik.cz/w/callback
odorudinek

Zdravím a pěkný nedělní odpoledne ,děkuji moc za velmi názorné vysvětlení postupu ,snad to nějak zvládnu a zdravím R. :P
Kabek

Příspěvek od Kabek »

.......Děkuji moc za odpověď,jsem ročník44 a tak šetřím kde to jde a mám všetečnou otázku,moje představa je taková,že na mobilu bych vytočil číslo volaného a nějakým pro mě neznámým způsobem přes odorik nebo skype použil sazby odoriku,já mám tvist kartu a minuta mě stojí do t-mobilu něco přes 5kč a tak hledám,třeba bezpředmětně pokud hledám vzdušný zámek tak mi promiňte a s pozdravem R......

Pane, posuďte, kdy využijete z domova mobil a kdy ho opravdu využijete jako mobil (mimo domov...). Co takhle mít doma VoIP telefon (VoIP brána + analogový přístroj, třeba bezšňůrový, nebo přímo VoIP přístroj - buď stolní nebo rovněž bezdrát/bezšňůrový), pak voláte za nejnižší tarify..... Sám nejlépe spočítáte návratnost. Když už máte doma internet, tak ta VoIP-ka už výjde na cca 900 až 2000 - dle toho, co se rozhodnete pořídit. Máte-li zájem, napište mi na kabek@email.cz
Odpovědět