Odorik bude virtuální mobilní operátor

Podrobnější technické novinky a vůbec novinky a postřehy z VoIP.
Odpovědět
xsouku04
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Odorik bude virtuální mobilní operátor

Příspěvek od xsouku04 »

Pitomec píše:Jak to bude s CLIP u virtuála? Půjde nastavit opačně, než je tomu dneska u pevné linky (kde lze zobrazit číslo mobilního telefonu), tj. aby se při volání z mobilu ukazovalo právě číslo pevné, když bude mít někdo zájem? Aby si třeba šéf myslel, že jsem v práci a já budu s mobilem v hospodě, když mu budu volat :D
To můžete už dnes callbeckem.
Pitomec

Příspěvek od Pitomec »

To je vlastně fakt, ona stejně cena za volání z mobilu asi nebude pod úrovní ceny zpětného volání, aby mělo smysl to řešit :-)
paty07

Příspěvek od paty07 »

Pitomec píše:Jak to bude s CLIP u virtuála? Půjde nastavit opačně, než je tomu dneska u pevné linky (kde lze zobrazit číslo mobilního telefonu), tj. aby se při volání z mobilu ukazovalo právě číslo pevné, když bude mít někdo zájem? Aby si třeba šéf myslel, že jsem v práci a já budu s mobilem v hospodě, když mu budu volat :D
A finta jak udelat, aby si myslel, že jste v práci, když jste v hospodě, je nastavit si paralelní vyzvánění. Jenom pozor na okolní hluk v hospodě doporučuju vylézt před hospodu. :D
ViR

Příspěvek od ViR »

Myslíte, jako přiřadit geografické číslo hovoru z terminálu z jiného umístění, než je to číslo registrováno? To může být trochu právní problém...
zavinac.eu

Příspěvek od zavinac.eu »

Tak to jsem zvedavej kdo bude rychlejsi. Zda odorik nebo voocall. U me vitezi jednoznace odorik.
Kristovec

Příspěvek od Kristovec »

Nechystají se i ti tri musketyri zavést vlastní sít zdarma? Vodafone karta Bez limitu - 7 Kc za hovor
O2 Vánocní edice - 6 Kc za hovor,a to i na vsechny pevné.
Zam.pausály O2 - vlastní i pevná úplne zdarma,po volnych minutách.
Jinak,kam az tak to hovorné muze klesnout? Koruna za minutu,to uz je velice dobré.
Asi to muzeme ovlivnit i my,zákazníci,doporucováním Odorika.Callback vyhoví i internetovym antitalentum.
luky

Příspěvek od luky »

Odorika doporučuji známým, ale ne všichni jsou technicky zdatní. Nebo nemají smartphone s připojením k síti. Nebo nemají na to trpělivost do toho investovat trochu času (míra pohodlnosti). V každém případě nejlepší odezva je u cen u hovorů do zahraničí, ta je naprosto super
Kristovec

Příspěvek od Kristovec »

Ano,to je dalsí argument,a dost pádny.Vodafone si muze My Cnuntry a My EU nechat pro sebe.
Técko a Ócko ty svoje. I a Net cally taktéz.
Tady v pohranicí se levné mzn hovory rozhodne uplatní.
Mne jde i o férovost.Vodafon,dokud byl Oskarem,reklamstinu nepouzíval.
Odorika jsem si oblíbil i kvuli pruhlednosti a beznástrahovosti.
toyotakodry

Příspěvek od toyotakodry »

Osobně bych uvítal volání na jedno číslo zdarma nebo jen za malý měsíční poplatek tak jako u O2 karty abych nemusel mít více čísel.
xsouku04
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xsouku04 »

toyotakodry píše:Osobně bych uvítal volání na jedno číslo zdarma nebo jen za malý měsíční poplatek tak jako u O2 karty abych nemusel mít více čísel.
To asi nepůjde, protože my nic zdarma nedostaneme. Jediné co můžeme nabízet dlouhodobě zdarma je volání ve vlastní VoIP síti.
Odpovědět