Dobrý den,
u polského operátora HaloNet jsem si vytvořil tel. účet a koupil telefonní číslo +48223506xxx, poté jsem účet HaloNetu přidal pod účet v Odoriku a registroval na jeho ústřednu a nastavil jsem směrování na geografické číslo v síti +420555444xxx. Jen jsem se chtěl zeptat jak toto Odorik účtuje.
S pozdravem
Lukáš Tichý
Směrování zahraničního operátora na ústřednu Odoriku.
Re: Směrování zahraničního operátora na ústřednu Odoriku.
Pokud tomu dobře rozumím, a nastavil jste číslo od HaloNet na odoričí ústředně jako "vlastní číslo od jiného operátora", a vyzvánění je nastavené na odoričí geografické číslo, tak v takovém případě jsou příchozí hovory z polského čísla zdarma.luktich94 píše:Dobrý den, u polského operátora HaloNet jsem si vytvořil tel. účet a koupil telefonní číslo +48223506xxx, poté jsem účet HaloNetu přidal pod účet v Odoriku a registroval na jeho ústřednu a nastavil jsem směrování na geografické číslo v síti +420555444xxx. Jen jsem se chtěl zeptat jak toto Odorik účtuje.
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Směrování zahraničního operátora na ústřednu Odoriku.
Přesně tak. Zdarma by to nebylo pouze v tom případě, že by jste si polské číslo směrované na české číslo v síti Odorik.cz přesměroval třeba na český mobil.