Dobrý den,
ve fóru jsem myslím někde i viděl podobné vlákno, ale nemohu ho najít, tak se předem omlouvám za asi už zodpovězený dotaz.
Jde ke každé lince zvlášť přiřadit Skype jméno. Třeba, že budu volat ze "Skype A" na nějaké číslo, ale chci aby s hovorem šla identifikace linky A. Když budu volat ze "Skype B", tak půjde s hovorem identifikace linky B.
Díky
Skype jen u jedné linky
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Skype jen u jedné linky
Ne to nejde. Jak bychom mohli přes kterou linku chcete zrova vy volat?
Pokud vám ale nevadí zadat celý pin, můžete to dělat takto. Popřípadě po vytočení *8223004 budete znovu vyzvání na zadání pinu.
Jiná možnost je z jednoho skype jména volat přes jednu linku, z jiného skype jména přes druhou.
Pokud vám ale nevadí zadat celý pin, můžete to dělat takto. Popřípadě po vytočení *8223004 budete znovu vyzvání na zadání pinu.
Jiná možnost je z jednoho skype jména volat přes jednu linku, z jiného skype jména přes druhou.
Jestli to tedy chápu správně, doporučujete mít dvě registrace, chtěl jsem sice mít jen jeden účet, ale co už.
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Ne můžete mít jeden účet a dva různé piny. To je možné.paty07 píše:Jestli to tedy chápu správně, doporučujete mít dvě registrace, chtěl jsem sice mít jen jeden účet, ale co už.
A jakou bude mí identifikaci hovor, který půjde ze Skype, první nebo duhá linka? Ještě doplním, že jedna linka by byla pro seniora a jedna pro mě, tak bych chtel, aby to pro neho bylo "user friendly", tzn. aby nemusel zadávat pin, mě je to jedno.
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Pro tento případ doporučuji dvě různé registrace. Kredit je možné převádět mezi účty.paty07 píše:A jakou bude mí identifikaci hovor, který půjde ze Skype, první nebo duhá linka? Ještě doplním, že jedna linka by byla pro seniora a jedna pro mě, tak bych chtel, aby to pro neho bylo "user friendly", tzn. aby nemusel zadávat pin, mě je to jedno.
Ano, ke každé lince je možné zvlášť přiřadit Skype jméno (s tím, že s hovorem půjde identifikace dané linky), pouze je třeba mít na každé z těch linek aktivován PIN: Návody a nastavení - linky. Nastavení se potom provede: Návody a nastavení - volání z internetu - volání s programem Skype.Jde ke každé lince zvlášť přiřadit Skype jméno. Třeba, že budu volat ze "Skype A" na nějaké číslo, ale chci aby s hovorem šla identifikace linky A. Když budu volat ze "Skype B", tak půjde s hovorem identifikace linky B.
No já jsem už udělal další registraci, ale i tak děkuju.