Další snižování cen na volání?
-
Další snižování cen na volání?
Hezký den,
chci se zeptat správce tohoto webu zda odorik ne-uvažuje o nějakém dalším snižování cen při volání po ČR nebo na SR popř. do EU z Čech?
Nevím proč mám ten dojem a zkušenosti, že v Německu mi odorik funguje přes mobilní internet TMO v pohodě a neseká se, co jsem měřila rychlost připojení tak 9-10 Mbit/s v pohodě a jakmile jsem v Čechách, v Praze tak se mi odorik přes mobilní internet seká a volající na druhé straně slyší každé druhé slovo nebo hovor je sekaný a přerušovaný. V Čechách mám paušál od O2 a dostatečný objem dat pro internet v mobilu, děkuji.
chci se zeptat správce tohoto webu zda odorik ne-uvažuje o nějakém dalším snižování cen při volání po ČR nebo na SR popř. do EU z Čech?
Nevím proč mám ten dojem a zkušenosti, že v Německu mi odorik funguje přes mobilní internet TMO v pohodě a neseká se, co jsem měřila rychlost připojení tak 9-10 Mbit/s v pohodě a jakmile jsem v Čechách, v Praze tak se mi odorik přes mobilní internet seká a volající na druhé straně slyší každé druhé slovo nebo hovor je sekaný a přerušovaný. V Čechách mám paušál od O2 a dostatečný objem dat pro internet v mobilu, děkuji.
Re: Další snižování cen na volání?
Hmm, nemám pocit, že zrovna Odorik je ten, kdo by měl uvažovat o snižování cen. Na to by měli myslet např. pánové z 802, kteří mají na mobil dražší volání než stávající mobilní operátoři. Nechte Odorika taky něco vydělat. Myslím že si to zaslouží 

ceny ma nejlevnejsi v republice tak nevim co chce nekdo snizovat ...asi nekdo plati moc za data pres mobil a plete do toho odorika
Tak proč nepoužíváte TMO při volání po ČR, když O2 vám nefunguje? Nebo zkuste reklamovat kvalitu internetu u O2.
-
alsl píše:ceny ma nejlevnejsi v republice tak nevim co chce nekdo snizovat ...asi nekdo plati moc za data pres mobil a plete do toho odorika
reakce na to co jste napsal :
- odorik nemá nejlevnější ceny v české republice, vidět jak málo o poskytovatelech voip a jejích cenách víte,
ale skáčete jako by jste celou moudrost světa snědl
- narozdíl od vás neškemrám za každý MB a nevyužívám nejlevnější internet v mobilu,
narozdíl od vás mám 1GB za 150 Kč co je výborná cena, ale tu vy nemáte,
jen se pokoušite tady do mě navážet, lituji vás
-
Poprosím vás aby jste nezaměnoval má slová, nenapsala jsem, že mi O2 nefunguje,sonix píše:Tak proč nepoužíváte TMO při volání po ČR, když O2 vám nefunguje? Nebo zkuste reklamovat kvalitu internetu u O2.
ale pokud chcete slyšet pravdu ono je asi jedno zda mám tarif od O2 či TMo nebo VF.
A blbou otázku co jste napsal svědčí jenom o vaší inteligenci? proč bych měla na cestách
v ČR používat mou německou sim kartu TMO? Nevíte? Nejsem ještě na hlavu a umím počítat.
To, že bydlím a pracuji v Německu ještě neznamená, že mám peněz jako " Deutsche Bundesbank "
a také musím tak trochu koukat na eura jinak to nejde.
Všechni operátoři tady v Čechách za děravý groš či je to O2, TMO nebo VF.
Vám stačí Ufon a jste rád jako malé dítě, že pane?
ta bytost je už zase zpátky. Přesná jako atomové hodiny. Musí to být mučivá obsese nevydržet a napadat na fóru odorika
Á 4% Saskia je zpátky a to slíbil, že Odorik už nikdy používat nebude. Tak používej, ale nenavážej se do všech kolem sebe. Zůstaň v Mnichově když to tady tak nenávidiš. A prosím bez reakce.
-
[obsah příspěvku smazán vzhledem k vulgaritám a urážkám]
Ještě se tím chval, čím se živíš.
Admine ban prosím.
Admine ban prosím.