Odorik bude virtuální mobilní operátor

Podrobnější technické novinky a vůbec novinky a postřehy z VoIP.
Odpovědět
ViR

Re: Odorik bude virtuální mobilní operátor

Příspěvek od ViR »

kapetr píše:No - já bych se s těmi procenty z vysouzené částky, která by u hromadné žaloby byla astronomická, spokojil - být i ten sebenenažranější právník.
Doporučuji, nekoukat se na americké filmy :-)
Kab

Příspěvek od Kab »

Asi to bude začátkem léta (dovolených) ještě zajímavé. Je zde další avízo - další "virtuál - překupník", což může být uživateli asi jedno, Ha-vel (http://byznys.ihned.cz/c1-59718220-do-c ... bleskmobil). To bude asi i tlak na Odorik (zpětné volání) a jeho cenovou politiku.
Závěr z toho všeho asi ten, že není dobré se někde "upsat" na delší dobu (24 měsíců) a vyčkat na běh událostí příštích....
kapetr

Příspěvek od kapetr »

A co tohle:
http://www.mobilmania.cz/clanky/v-cesku ... fault.aspx

Žel ne pro každého. Ale je alespoň zajímavé pro srovnávání reálně možného.
Pitomec

Příspěvek od Pitomec »

Bez dat a bez SMS. A zase pod taktovkou O2, takže nejvyšší opatrnost je na místě.
kapetr

Příspěvek od kapetr »

Lépe si to přečti.
Data jsou volitelná - v různých balíčcích, což je výhoda.
A tarif za 1,-/měsíc s voláním kamkoli za 1.90,- ? To snad není špatné, ne ?
Pitomec

Příspěvek od Pitomec »

Ale to já vím, že je možnost dat za příplatek a SMS taktéž za příplatek. Ovšem potom už to není nijak extra výhodná nabídka. Jedině snad pro toho, kdo skoro nevolá (a volají hlavně jemu), nepotřebuje data a nepíše SMS. To se za tu korunu dá.

Mimochodem rychlost dat je tragická. S 1024kbps/384kbps se snad O2 vrací o 5 let zpátky :-(
kapetr

Příspěvek od kapetr »

No .. jestli se vám nezdá cena volání za 1,90,-
Že je takový tarif jen "... pro toho, kdo skoro nevolá (a volají hlavně jemu) ..." tak nevím, co byste si ještě za 1,-/měsíc jako představoval. Já bych to teda bral. Nicméně - stejně je to nedostupné, takže je vlastně zbytečné o tom dál plácat. Jak jsem uvedl - zmínil jsem to jen pro srovnání.
Pitomec

Příspěvek od Pitomec »

Když volám s Odorikem za 1Kč/min. a s tarifikací 1+1, tak se mně opravdu nezdá cena 1,90Kč/min. s tarifikací 60+60. Sorry.

A dostupné je to normálně, nedávno jsem jejich leták viděl v prodejně COOP (byť ještě se starými cenami) a mělo by stačit vstoupit do zákaznického klubu COOP (nabídka je určená nejenom pro zaměstnance, ale i pro členy skupiny COOP a jejich rodinné příslušníky).
kapetr

Příspěvek od kapetr »

Já přece neatakuji Odorik!
Srovnáváte nesrovnatelné - tohle je o přímém volání z mobilu, jestli jste to nepochopil.
Zdá se, že se chcete jen hádat a na to já nemám ani čas ani chuť. Takže přepínám a končím.
Host

Příspěvek od Host »

kapetr píše:No .. jestli se vám nezdá cena volání za 1,90,-
Že je takový tarif jen "... pro toho, kdo skoro nevolá (a volají hlavně jemu) ..." tak nevím, co byste si ještě za 1,-/měsíc jako představoval. Já bych to teda bral. Nicméně - stejně je to nedostupné, takže je vlastně zbytečné o tom dál plácat. Jak jsem uvedl - zmínil jsem to jen pro srovnání.
Sice uvádějí, že nabídka je určena jen pro někoho, ale zkuste zavolat na jejich infolinku a říct, jestli byste mohl stoupit do programu a no problem. Kolega z práce tam teď volal a operátor mu nabídl až šest čísel a nemusí být zaměstnanec toho a onoho podniku.

Ha-vel teď ukázal, v jakých cenových relacích se budou virtuálové pohybovat u předplacenek. Osobně si počkám s čím konkrétním přijde Odorik, oželím i něco vyšší cenu volání, ale důležitá bude tarifikace + pod jakou síti to pofrčí (VF bohužel nechci). A nejdůležitější u Odoriku určitě bude provázání VoIP a GSM, pokud všechno poběží na jeden účet, tak Odorik je jasná volba.
Odpovědět