Vyber linky, pres kterou budu volat
-
Vyber linky, pres kterou budu volat
Lze nejakym kodem pred cilsem nastavit linku, pres kterou budu volat ven? Rad bych u pap2t docilil toho, ze by se pri vytoceni napr. *1777666555 volalo pres linku, kterou mam jako prvni a pres *2777666555 by se volalo pres druhou linku (je myslena linka u odorika, ne na adapteru). Jde mi o to, ze znamy ma u odorika nastavene mobilni clip, ale ma i pevne cislo. Nekdy se muze hodit, aby volany videl cislo na pevnou (ne mobil, coz ma defaultne), takze by volal s prefixem, ale ma jen "jednolinkovy" pap2t. Jelikoz odorik umi skoro vsechno, tak se chci zeptat, jestli odorik neumi nahodou i tohle? Popr. zdali by to mohl umet
Dekuji.

Re: Vyber linky, pres kterou budu volat
Řekl vych, že se dá použít sdílená identifikace linky: http://forum.odorik.cz/viewtopic.php?p=7058#p7058 , potom se identifikace nastaví suffixem *číslo_linky. Volat budete např. na 777666555 nebo na 777666555*1.
Re: Vyber linky, pres kterou budu volat
Ano, já to tak mám uděláno. Mám tam dva CLIPy mobilní a pevné číslo: defaultně je nastavená manželka, protože ta by si to nevzpomněla a v případě, že by jí chtěli volat zpátky by se dovolali špatně. Když volám na svůj CLIP nebo na pevné číslo, tak volím linku *linka.