I když to jsou různé značky, tak jsou náklady "2x nula nic" namísto "nula nic". Kdyby byl rozdíl v ceně +10 halířů, tak by to bylo asi adekvátní.xtonda píše:Jako jo, v rámci jedné značky bych si představoval, že by ty roamingové ceny nemusely být tak drakonické.
Volání z roamingu nezlevní
Re: Volání z roamingu nezlevní
Ono taky,jestliže Odorikovi stačí za odchozí minutu 3,50 Kč,proč OPičáci účtují 6,50 Kč.I když O2 se lepší,taky za 3,50.xtonda píše:Jako jo, v rámci jedné značky bych si představoval, že by ty roamingové ceny nemusely být tak drakonické.
Ještě připomenu operátora plus.pl a jeho upravený Eurotarif
2denní paušál 5 PLN = 35 Kč
14denní paušál 9 PLN = 63 Kč
Sazba 0,29 PLN = 2 Kč za minuty i SMS
Účtování 30 + 1
Paušály lze vynulovat dobitím kreditu 150 PLN = 1 000 Kč,dostanete 20% bonus zdarma,tedy 30 PLN,tím máte na 6 týdnů paušál zpět,takže čistá cena 2 Kč/min po EU.
2denní paušál 5 PLN = 35 Kč
14denní paušál 9 PLN = 63 Kč
Sazba 0,29 PLN = 2 Kč za minuty i SMS
Účtování 30 + 1
Paušály lze vynulovat dobitím kreditu 150 PLN = 1 000 Kč,dostanete 20% bonus zdarma,tedy 30 PLN,tím máte na 6 týdnů paušál zpět,takže čistá cena 2 Kč/min po EU.
-
No díky přistěhovalcům se již teď pomaličku rozlučme se Schengenem, Němci a Rakušáci chtějí obnovit hraniční kontroly.Pitomec píše:Pak je ovšem vize jednotné Evropy k ho*nu a celá EU i s Schengenským prostorem může klidně skončit...

- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Ti uprchlíci z Afriky - to mi je nějaké podezřelé. Rozhodně to nejsou ti, co by potřebovali nejvíce pomoc, protože zaplatit pašerákům je drahé.helmut.niederman píše: No díky přistěhovalcům se již teď pomaličku rozlučme se Schengenem, Němci a Rakušáci chtějí obnovit hraniční kontroly.
Navíc jsou to téměř samí chlapi mezi 20-30 lety. Tedy zrovna ve věku, kdy by rozhodně neměli mít problém se uživit, ať jsou kdekoli. Nevidím tedy žádný problém v tom je chytat rovnou na moři nebo na pobřeží a po nakrmení je posílat tam, odkud vyjeli.
Opět selhávají novináři, kdy zapomínají psát o tom, co jsou to většinou za lidi, jaké mají osudy. Copak je to tak těžké vypravit se mezi uprchlíky s překladatelem a udělat několik desítek rozhovorů a zjistit, co je to obvykle za lidi? Asi to není politicky žádané. Kromě rozvrácené Libye nevím o tom, že by se situace v Africe nějak měnila. Vypadá to, že hlavní rozdíl je v tom, že někdo přesun uprchlíků začal prostě více organizovat. Je to prostě teď více v módě než kdy dříve.
Otázka je, jestli to nejsou do velké míry bojovníci islámského státu nastrčeni, aby později začali rozvracet Evropu. Kdo o to má zájem?
Věřím, že USA potřebuje další válku, aby se jí nezhroutila dolarová bublina. Díky první a druhé světové válce USA hodně zbohatlo a upevnilo si vliv. Přemýšlím, do jaké míry se podíleli na jejich přípravě, protože smysl hlavně první světové války naprosto postrádám. Proč ne třetí?
Jinak doufám, že Řecku bude dovolen krach a odchod z EUR zóny. Ti, co špatně investovali, potřebují být potrestáni. A privatizace a vydrancování celého Řecka diktátem MMF není žádoucí. Nebylo tohle náhodou celé v plánu předem? Nebude v Řecku nějaký plyn nebo ropa, čehož by se dalo pod cenou v případě diktátu MMF zmocnit?
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Bohužel nemůžeme prodávat levněji, než nakupujeme. V EU to ale žádná katastrofa není a na vážnější data nebo pro pohyb mimo EU se dá v pohodě pořídit místní simka. Pokud víte, co chcete a jaké jsou v dané zemi možnosti a zjistíte si informace předem, je to otázka stovek korun a často jen čtvrthodinové zdržení.xtonda píše:Jako jo, v rámci jedné značky bych si představoval, že by ty roamingové ceny nemusely být tak drakonické.
To taky bylo myšleno ne na Odorik, ale tak, že globální operátoři jako Vodafone nebo T-Mobile by prostě mohli dávat lepší ceny, protože jim vše zůstane doma.
Zcela nečekaně mám roaming zadarmo!
Koupil jsem si před týdnem novou SIM od TescoMobile,zujal mne poFUPkový internet 200/200 kbps,tedy s EDGE rychlostí,no a zjistil jsem,že dostávám při každém dobití kreditu 100% bonus zdarma navíc.Tak jsem si zahrál na kotelníka a dal jsem tam 1 400 Kč.Dalších 1 400 zdarma!
A protože ten bonusový kredit platí na všechny služby TescoMobilu,a čerpá se jako první,mám tim vlastně Eurotarif ganz kostenlos,zcela zdarma.
To jsou věci v té naší ČR.
Koupil jsem si před týdnem novou SIM od TescoMobile,zujal mne poFUPkový internet 200/200 kbps,tedy s EDGE rychlostí,no a zjistil jsem,že dostávám při každém dobití kreditu 100% bonus zdarma navíc.Tak jsem si zahrál na kotelníka a dal jsem tam 1 400 Kč.Dalších 1 400 zdarma!
A protože ten bonusový kredit platí na všechny služby TescoMobilu,a čerpá se jako první,mám tim vlastně Eurotarif ganz kostenlos,zcela zdarma.
To jsou věci v té naší ČR.
Tak si to užij. Po Vánocích ti to utnou!
Ano,někde na jejich webu jsem něco takového vyčetl. Ale do vánoc je ještě daleko.thegrid píše:Tak si to užij. Po Vánocích ti to utnou!