Snížení ceny volání do mobilních sítí v ČR

Podrobnější technické novinky a vůbec novinky a postřehy z VoIP.
Odpovědět
Pitomec

Re: Snížení ceny volání do mobilních sítí v ČR

Příspěvek od Pitomec »

To už tady bylo v době Eurotelu a člověk musel řešit volání od různých "otravů", kteří s pocitem, že hovor neplatí, kecali s prominutím o ho*ně.
nunyf

Příspěvek od nunyf »

Kristovec píše:Podíval jsem se na svuj byvaly 802.cz a porád mobily
za 3,39/3,25 Kc/minuta. :o
Můj bývalý Ovatel 3.15 bez dph
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Pitomec píše:To už tady bylo v době Eurotelu a člověk musel řešit volání od různých "otravů", kteří s pocitem, že hovor neplatí, kecali s prominutím o ho*ně.
Ale ono to nebylo tak, že by hovor neplatili, a není to tak nikde. V době, o které píšete, stál hovor na 0601 tolik, co místní hovor. A jinde je to obdobně.
Pitomec

Příspěvek od Pitomec »

To samozřejmě ano, ale hodně lidí takto volalo někde z práce apod., kde žádný přehled o provolaných minutách (nebo ani o tom, kdo vůbec volal) nebyl. Dneska je to už krapet jiná situace, každý hovor ve firmě je snadno dohledatelný.
sosnet

Příspěvek od sosnet »

Dobry den! Chtel bych se zeptat, jak to vypada s cenou do mob.siti v CR od 1.7.? Jestli jsou uz vyreseny spory s mobilnimi operatory.
ViR

Příspěvek od ViR »

sosnet píše:Dobry den! Chtel bych se zeptat, jak to vypada s cenou do mob.siti v CR od 1.7.? Jestli jsou uz vyreseny spory s mobilnimi operatory.
"Spory" určitě vyřešeny nejsou (tedy ono nejde o spor, mobilní operátoři prostě jen zkouší, jak silný je regulátor v kramflecích, a zda náhodou někde neporušil zákon, protože v regulaci je postavení ČTÚ "vrchnostenské" => spor nemůže vzniknout). Ale Nové ceny určitě zajímají spoustu lidí :-). Od kdy asi, atd.....

Jinak jen na okraj, ha-loo už má volání ze své pevné na mobil snížené "s předstihem" (ale bohužel jen do vlastní mobilní sítě), a to za padesátník ;). Samozřejmě, u volání do jiných mobilních sítí až takový pokles asi nebude...
xsouku04
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xsouku04 »

sosnet píše:Dobry den! Chtel bych se zeptat, jak to vypada s cenou do mob.siti v CR od 1.7.? Jestli jsou uz vyreseny spory s mobilnimi operatory.
Počkáme na začátek července, co provede konkurence, a podle toho snížíme ceny. Prostor na snížení cen zde je.
Svoji představu o zlevnění mám, kdyby konkurence nereagovala.
krsik@email.cz

Příspěvek od krsik@email.cz »

nevíte jak a kdy bude odorik reagovat na snížení cen Voipu jako voocall?
xsouku04
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xsouku04 »

krsik@email.cz píše:nevíte jak a kdy bude odorik reagovat na snížení cen Voipu jako voocall?
Jo zlevnění bude, koukám na to. Také by mne zajímalo, co jiní VoIP operátoři. Chtěli jsme dát úplně stejnou cenu jako nasadil voocall, tedy 0,59 Kč/min, nicméně voocall ještě nastavil cenu zpětného volání na 0,55 + 0,55, tedy 1,10 Kč/min. Mně se moc nelíbí zavádět další jinou položku v ceníku. Takže přemýšlíme, co s tím.
GeBu

Příspěvek od GeBu »

Tak to nezbývá než nasadit cenu 0,55 Kč/min na volání :). To byl vtip.
Já kvůli tomu, že Voocall má zpětné volání za 2 x 0,55 Kč/min a Odorik 2 x 0,59 Kč/min (rozdíl 8 hal/min) určitě nepřejdu. Jedna jízda busem do práce mne stojí 28 Kč a jestli dobře počítám tak je to 28/0,08 = 350. Takže když jednou nepojedu do práce, tak si můžu dovolit volat 350 minut a nemusím přecházet k Voocall. Vlastně ne 700 minut, protože se z práce musím vrátit :). Mne daleko více trápí cena volání na Ukrajinu a žel s tím se nic dělat nedá.
Ale samozřejmě kdo voláte stovky minut denně, tak můžete mít jiný názor.
PS: Jsou ty ceny i s daní?
Odpovědět