Snížení ceny volání do mobilních sítí v ČR
Re: Snížení ceny volání do mobilních sítí v ČR
To už tady bylo v době Eurotelu a člověk musel řešit volání od různých "otravů", kteří s pocitem, že hovor neplatí, kecali s prominutím o ho*ně.
Můj bývalý Ovatel 3.15 bez dphKristovec píše:Podíval jsem se na svuj byvaly 802.cz a porád mobily
za 3,39/3,25 Kc/minuta.
Ale ono to nebylo tak, že by hovor neplatili, a není to tak nikde. V době, o které píšete, stál hovor na 0601 tolik, co místní hovor. A jinde je to obdobně.Pitomec píše:To už tady bylo v době Eurotelu a člověk musel řešit volání od různých "otravů", kteří s pocitem, že hovor neplatí, kecali s prominutím o ho*ně.
To samozřejmě ano, ale hodně lidí takto volalo někde z práce apod., kde žádný přehled o provolaných minutách (nebo ani o tom, kdo vůbec volal) nebyl. Dneska je to už krapet jiná situace, každý hovor ve firmě je snadno dohledatelný.
Dobry den! Chtel bych se zeptat, jak to vypada s cenou do mob.siti v CR od 1.7.? Jestli jsou uz vyreseny spory s mobilnimi operatory.
"Spory" určitě vyřešeny nejsou (tedy ono nejde o spor, mobilní operátoři prostě jen zkouší, jak silný je regulátor v kramflecích, a zda náhodou někde neporušil zákon, protože v regulaci je postavení ČTÚ "vrchnostenské" => spor nemůže vzniknout). Ale Nové ceny určitě zajímají spoustu lidísosnet píše:Dobry den! Chtel bych se zeptat, jak to vypada s cenou do mob.siti v CR od 1.7.? Jestli jsou uz vyreseny spory s mobilnimi operatory.

Jinak jen na okraj, ha-loo už má volání ze své pevné na mobil snížené "s předstihem" (ale bohužel jen do vlastní mobilní sítě), a to za padesátník

- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Počkáme na začátek července, co provede konkurence, a podle toho snížíme ceny. Prostor na snížení cen zde je.sosnet píše:Dobry den! Chtel bych se zeptat, jak to vypada s cenou do mob.siti v CR od 1.7.? Jestli jsou uz vyreseny spory s mobilnimi operatory.
Svoji představu o zlevnění mám, kdyby konkurence nereagovala.
nevíte jak a kdy bude odorik reagovat na snížení cen Voipu jako voocall?
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Jo zlevnění bude, koukám na to. Také by mne zajímalo, co jiní VoIP operátoři. Chtěli jsme dát úplně stejnou cenu jako nasadil voocall, tedy 0,59 Kč/min, nicméně voocall ještě nastavil cenu zpětného volání na 0,55 + 0,55, tedy 1,10 Kč/min. Mně se moc nelíbí zavádět další jinou položku v ceníku. Takže přemýšlíme, co s tím.krsik@email.cz píše:nevíte jak a kdy bude odorik reagovat na snížení cen Voipu jako voocall?
Tak to nezbývá než nasadit cenu 0,55 Kč/min na volání
. To byl vtip.
Já kvůli tomu, že Voocall má zpětné volání za 2 x 0,55 Kč/min a Odorik 2 x 0,59 Kč/min (rozdíl 8 hal/min) určitě nepřejdu. Jedna jízda busem do práce mne stojí 28 Kč a jestli dobře počítám tak je to 28/0,08 = 350. Takže když jednou nepojedu do práce, tak si můžu dovolit volat 350 minut a nemusím přecházet k Voocall. Vlastně ne 700 minut, protože se z práce musím vrátit
. Mne daleko více trápí cena volání na Ukrajinu a žel s tím se nic dělat nedá.
Ale samozřejmě kdo voláte stovky minut denně, tak můžete mít jiný názor.
PS: Jsou ty ceny i s daní?

Já kvůli tomu, že Voocall má zpětné volání za 2 x 0,55 Kč/min a Odorik 2 x 0,59 Kč/min (rozdíl 8 hal/min) určitě nepřejdu. Jedna jízda busem do práce mne stojí 28 Kč a jestli dobře počítám tak je to 28/0,08 = 350. Takže když jednou nepojedu do práce, tak si můžu dovolit volat 350 minut a nemusím přecházet k Voocall. Vlastně ne 700 minut, protože se z práce musím vrátit

Ale samozřejmě kdo voláte stovky minut denně, tak můžete mít jiný názor.
PS: Jsou ty ceny i s daní?