Snížení ceny volání do mobilních sítí v ČR

Podrobnější technické novinky a vůbec novinky a postřehy z VoIP.
Odpovědět
xsouku04
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Snížení ceny volání do mobilních sítí v ČR

Příspěvek od xsouku04 »

Od 1.11.2012 se cena hovorů na mobilní telefony na Odorik.cz do ČR snižuje z 1,59 Kč/min na 1,00 Kč/min včetně DPH. Snížení i ceny za zpětné volání z mobilního telefonu. Účtování je i nadále po vteřině hned od začátku hovoru, tedy 1+1.
richtrj

Re: Snížení ceny volání do mobilních sítí v ČR

Příspěvek od richtrj »

Díky za to. Ačkoliv jsem ve skrytu duše doufal, že půjde o pár halířů dolů i pevná. Kvůli tomu držím ještě 802ku. Jinak bych ji už dávno poslal k šípkům. Ale přece jen 300 provolaných minut na pevnou... :)
mol191280

Příspěvek od mol191280 »

802 se nevyplatí! Jsou to zloději, jestli voláte hodně na pevné, zaregistrujte si supervoip.com, tam to stojí 0,22 Kč/min,
ale účtují 60+60. Podmínkou ale je, že si zakoupíte balíček 750ti volných minut, což se ve Vašem případě určitě vyplatí.
Jinak jsem moc rád, že Odorik překonal konkurenční nabídku VooCallu, která byla ještě nedávno o 9 hal výhodnější při
volání na mobil! Jsem rád proto, že Vaše společnost nabízí velice rozsáhlé nastavení a spoustu služeb, moc Vám fandím
a věřím, že budete stále jedničkou na trhu VoIPů!

Martin
petr.-fm

Příspěvek od petr.-fm »

Dobrý den,
nezbývá než se radovat a začít intenzivně diskutovat o snížení cen na mobily i pevné sítě od +/- 1. ledna 2013 :o).

Ke změně terminačních poplatků (návrh):

ČTÚ navrhuje snížení velkoobchodní ceny za terminaci ze stávajících 0,55 Kč/min. na 0,27 Kč/min. a to s účinností od 1. ledna 2013.

Čtvrtý návrh upravuje cenu za terminaci v pevné síti Telefóniky.

•na místní (HOST) ústředně, silný provoz: dříve 0,30 Kč/min., nově 0,07 Kč/min.
•na místní (HOST) ústředně, slabý provoz: dříve 0,15 Kč/min., nově 0,04 Kč/min.
•na poslední tranzitní ústředně, silný provoz: dříve 0,34 Kč/min., nově 0,08 Kč/min.
•na poslední tranzitní ústředně, slabý provoz: dříve 0,17 Kč/min., nově 0,04 Kč/min.
Kristovec

Příspěvek od Kristovec »

Jak je to s voláním pres O2 budky,snízí se cena i tam?
Totiz,pri té dosavadní uz vyjde,myslím,levneji callback.
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Ty pevný linky by asi šly potom taky dolů, ale čert ví jak to dopadne.
Teď asi hlavně povalí calbacky z mobilu na mobil, za 2 Kč po vtřině na mobil a 1,59 na pevnou, to už je lepší i než volání z předpalcený karty do vlastní sítě - já mám do vlastní sítě 3,60 na pevnou a cizí sítě snad za 7,20 takže teď už jedině calback odorik.
U těch calbacků - neuvažujete o větší počtu čísel? Nebo třeba různých, i třeba nějaké řadě nomádických jako má konkurence? Těch 10 je pro mně fakt málo...
o-k

Příspěvek od o-k »

Gratuluji
Prave jste pokorili korporatni zakazniky s desitkama tisic cisel u mobilnich operatoru. Volani za korunu na kterykoli mobil v CR a bez jakehokoli pausalu tak to uz je opravdu masakr.

Jeste jedna vec co jsem si spomel, da se do mobilu nejak ulozit kontakt v takove podobe, aby kdyz dam volat tak to pujde prec Odorikuv callback ?
Pokud to jde, budu vdecny za napovedu.
Kabek

Příspěvek od Kabek »

o-k píše:Gratuluji
Prave jste pokorili korporatni zakazniky s desitkama tisic cisel u mobilnich operatoru. Volani za korunu na kterykoli mobil v CR a bez jakehokoli pausalu tak to uz je opravdu masakr.

Jeste jedna vec co jsem si spomel, da se do mobilu nejak ulozit kontakt v takove podobe, aby kdyz dam volat tak to pujde prec Odorikuv callback ?
Pokud to jde, budu vdecny za napovedu.

Jasně! Do paměti si zadej to číslo, které se prozvání (co si nastavíš u Odoriku - začíná 00421). Z paměti "zavoláš" Evičku - necháš to dvakrát zazvonit a zavěsíš. A pak už to "frčí"! Pokud by nešlo z mobilu prozvonit 00421..., pak se to obejde někde nastavením přesměrování příchozích volání. Např. u č. 464141993 (IPVOX) si nastavíš přesměrování příchozích volání na 00421....... a nastavíš i CLIP. Pak prozvoníš 464141993, s tvojí identifikací to projde na 00421..... (je to příklad!)
Kabek

Příspěvek od Kabek »

Ještě doplnění k předešlému.....

Přednastavené zpětné volání
Zde si předem nastavíte, které dvě libovolná čísla na světě máme propojit na základě Vašeho prozvonění.
Naše ústředna okamžitě po prozvonění zavolá na číslo, z kterého chcete volat a okamžitě jej spojí s číslem, na které chcete spojit.
Číslo na které chcete spojit můžete nechat prázdné. V tom případě budete vyzváni k jeho zadání jakmile Vám naše ústředna zavolá.
Jakýkoli hovor můžete přerušit zmáčknutím hvězdičky (*), budete mít tak možnost zadat libovolné jiné číslo.
luky

Příspěvek od luky »

do rychlých kontaktů si zadáte 10 nejčastějších čísel. Každému z těchto čísel přiřadíte individuální prozváněcí číslo od +421 233 889 880 do +421 233 889 889. A tato slovenská čísla si uložíte do svého mobilu k stávajícím skutečným číslům jako druhé alternativní číslo.
Odpovědět