To je otázka konkrétní lokality, třeba my máme chalupu v takovém údolíčku a Vodafone zrovna má BTS na protilehlém kopci v ose toho údolí, zatímco ostatní jsou bokem a tedy za kopcem, Vodafone tam má zdaleka nejlepší signál.dako píše:Ale jinak od VF pryc, v dedinach a lesich to je mizerie, proto ani necekam s cim prijde Odorik ve VF siti.
Kredit na zkoušku zdarma k nové SIM
Re: Kredit na zkoušku zdarma k nové SIM
To mě taky vadí a když jsem se ptal T-Mobilu, jestli bych mohl komunikovat přes mejl u kterého by seděl ten samý maník, co u fejsbůku, tak to prej nelze. Absolutní nezájem...xtonda píše:U Kaktusu mi akorát vadí, že jako jediný kanál pro podporu používají Facebook, na to sem odmítl přistoupit.
njn...treba v te lokalite ma chalupu i reditel VF nebo jiny top-mngrxtonda píše:To je otázka konkrétní lokality, třeba my máme chalupu v takovém údolíčku a Vodafone zrovna má BTS na protilehlém kopci v ose toho údolí, zatímco ostatní jsou bokem a tedy za kopcem, Vodafone tam má zdaleka nejlepší signál.dako píše:Ale jinak od VF pryc, v dedinach a lesich to je mizerie, proto ani necekam s cim prijde Odorik ve VF siti.