Kredit na zkoušku zdarma k nové SIM

Potíže a možnosti při volání ze sim karet Odorik.cz
blayen

Kredit na zkoušku zdarma k nové SIM

Příspěvek od blayen »

Zdravím.
Chystáme se na přenos dalšího čísla v rodině k odoriku, a proto sem objednal novou sim. S ní přišel i kupon na 20,- kreditu zdarma (ten letáček co se vkládal do epochy předplatitelům). Bohužel lze ten kupon uplatnit jen při registraci a tu už sem tomu číslu udělal předem (ještě před objednánim simky). Nešlo by do nastavení třeba vedle převodů kreditu dodat kolonku uplatnění kódu? :)
Napadlo mě další řešení, ikdyž trošku krkolomný: udělat další registraci, převést na ní dalších 28,- kreditu aby tam byla ta pajda potřebná pro další převod, a tu pak celou poslat na ten původní účet. Nechci ale zadělávat databázi odorika neaktivním účtem a rači bych to nějak elegantnějc.. :)
Nebo kdyby to šlo zatim ručně převést? (kód a registraci bych poslal třeba mailem)
Díky :)
xsouku04
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Kredit na zkoušku zdarma k nové SIM

Příspěvek od xsouku04 »

Nejlépe tu poukázku dejte někomu, kdo ještě Odorik nemá, ale přitom by se mu mohl hodit.
Tak je to myšleno. Nějaké nám totiž zbyly.

Co nás ale zarazilo, že celá Epocha kampaň nám přinesla jen 4 nové registrace. Napadají nás dvě vysvětlení. Buď je prostě jakákoli reklama tak příšerně neúčinná, a nebo to do časopisu vůbec nevložili (nebo jen do menší části).
JPT

Příspěvek od JPT »

Tak záleží kolik lidí tu Epochu čte ? Možná by to bylo lepší dát do něčeho čtenějšího.

A jinak nevím, jestli bych si pořídil Odorik, kdybych já nebyl já :-) Odorik je neznámá firma, předtim než jsem začal uvažovat o VoIP, jsem ji vůbec neznal. A kdybych to nebyl já, tak bych měl asi VoIP od poskytovatele netu za šílené prachy. Ale protože jsem to já, tak jsem se prva díval na netu do fór na nějaké reference a zmiňovali tam (už nevím přesně) asi Microtech nebo Voocall, že je dobrý a taky Odorik. Ten první měl děsné stránky a Odorik měl pro mě super samoobsluhu, tak jsem to zkusil a když to fungovalo, tak jsem u něj zůstal. Možná, že nějací běžní uživatelé se jen mrknou zběžně na stránky, pokud tam vůbec dojdou a na fórum se nepodívají, protože je odkaz trochu níž a nebo to hlavní, jak jsou lidi s Odorikem spokojení na fóru nenajdou. Možná na webu chybí třeba stránka "O společnosti" jako má třeba Fayn a tam se člověk dozví, jak dlouho už firma funguje a kolik má zákazníků atp. a to by taky mohlo rozhodnout. Že člověk neuvidí jen nějaký dalšího virtuála, ale že si třeba řekne jo, ta firma už funguje dlouho, to bych mohl zkusit. A třeba můj provider netu, ktery nabízí i VoIP se divil, že co to je za firmu ten Odorik...

Jinak co se lidem určitě nelíbí je ta platba za aktivní sim a ty vstupní poplatky a možná mají i rádi balíčky. Třeba lidi, kteří měli nějaký paušál dřív. Starší lidi taky neradi věci mění. A pokud se jim nezačne zdát, že platí už hodně, tak to měnit nebudou. Chtělo by to asi víc lidi přesvědčit, že odorik neni jen nějaký další virtuál, ale že se mu dá věřit, že je spolehlivý atp..

Já bych dal do menu sekci "O společnosti" a tam bych se trochu vychválil :-) (Samozřejmě pravdivě), pak bych tam dal i fórum a pokud nejde zrušit poplatek za přenos čísla, tak bych to dal alespoň taky jako vratnou jistinu, když člověk např. do roka provolá určitou částku a neodejde. A nebo možná do televize dát reklamu s nějakým dobrým sloganem,ale to by bylo asi drahé. Myslim, že LAMA mobile měl reklamu v televizi. A jinak ten název Odorik je dobře zvolený, teda alespoň co se týká zapamatovatelnosti. Sice to s telefonováním nesouvisí, ale já jsem si to zapamatoval hned napoprvní a nejde to zapomenout :-)
Kabek

Příspěvek od Kabek »

Nelze nesouhlasit! Něco podobného jsem i já absolvoval...

Co se týče obchodní propagace, tam je na tom Odorik asi jednoznačně nejhůře ze všech svých činností!!! Co mně dá práce občas někoho přesvědčit, že se dá volat z domova za 59 haléřů v podstatě kamkoliv po republice, a to ještě tarifikace 1+1... Když jim říkám: "Máte již internet, tak ho využijte se vším, co lze a z domu nevolejte z mobilu, ale minimálně ve stejné hlasové kvalitě (mnohdy i lepší) přes VoIP.", tak tomu nevěří a hledají v tom nějaký podvod.... Ani argument, že ODORIK má i virtuální mobilní síť, moc nezabírá...

Vše je otázka vhodné propagace a možná i zveřejnění své minulosti - jak rostl počet klientů (počet aktivních čísel), třeba roční obrat atd. To jsou údaje, které zavedené firmy na svých stránkách uvádějí. Odorik by se mohl mezi ně zařadit.

Zadám-li do vyhledavače "VoIP", "poskytovatelé VoIP", "srovnání cen VoIP" atd., pak je to velice žalostné, co mi to nabídne - staré ceníky..., o Odoriku skoro nic! Ano, je to o penězích, ale poupravit a doplnit své vlastní stránky, to snad tolik nestojí a dopad může, a také nemusí, být znatelný. Alespoň kdyby vyhledávání objevilo něco "nového"....

Přeji celé partě od Odoriku hodně dobrých nápadů a trochu toho obchodního štěstí!

spokojený klient
blayen

Příspěvek od blayen »

Dobře, ještě je v plánu další pevná do rodiny co by měla mít vlastní účet, ale zatim ještě neni zařízení do kterýho by se dala tak nespěcháme ani s registrací. Maj ty kupony nějakou omezenou platnost? jestli ne tak ho zneužijeme na tu pevnou :-)
MN_

Příspěvek od MN_ »

To je fakt, bylo by fajn zapracovat na propagaci, webovych strankach apod. Sam jsem vas dlouhou dobu testoval na nedulezitych cislech, nez jsem k vam prevedl pevna firemni cisla a vedla k tomu i jista pocatecni neduvera z hlediska webovych stranek, velikosti firmy apod. Zachranily to jen internetova doporuceni a bezproblemova zkusenost jak s podporou, tak s provozem.
JPT

Příspěvek od JPT »

A ještě k tomu, že Odorik musí podle smlouvy vyžadovat poplatek za SIM, tak pokud to není dané minimálně, ale jen, že musí (když se mohlo slevnit z 30 na 20Kč), tak bych dal nějakou symbolickou částku psychologicky zvolenou, aby už lidem nevadilo, že platí za "nic" a klidně bych dal při té snížené částce třeba minutu za 2.50kč nebo tak nějak. To by mohlo taky přilákat lidi. Já osobně bych neměl problém zaplatit za přechod, ale těch 20Kč měsíčně se mi platit nechce.
lifdo69

Příspěvek od lifdo69 »

JPT píše:A ještě k tomu, že Odorik musí podle smlouvy vyžadovat poplatek za SIM, tak pokud to není dané minimálně, ale jen, že musí (když se mohlo slevnit z 30 na 20Kč), tak bych dal nějakou symbolickou částku psychologicky zvolenou, aby už lidem nevadilo, že platí za "nic" a klidně bych dal při té snížené částce třeba minutu za 2.50kč nebo tak nějak. To by mohlo taky přilákat lidi. Já osobně bych neměl problém zaplatit za přechod, ale těch 20Kč měsíčně se mi platit nechce.
Ale 2.5O za min.. jo.. navíc, poplatek přece není, utratím-li na dané lince (sim) těch 100kč za posledních 30 dni..
JPT

Příspěvek od JPT »

Ale co když neutratím ? Tak musím jít o dům dál, když nechci platit ten poplatek. No jo, tak ty nejvíce platící si vyzobali O2 a pak i ostatní tím snížením free tarifů, ale tak těch co provolají míň než 100Kč je taky hodně. Navíc když minuta už nestojí cca 6-7Kč, tak se to provolává hůř. Jako je asi jasné, že o toho kdo platí (volá) málo nikdo nestojí, ale tak když jich bude víc... Je taky jasné, že se podniká, aby se vydělalo, ale tak Odorik myslim neni nenažraný a nechce lidi co nejvíc odrbat jak větišina firem. Třeba u VoIP se mi líbí, že neplatím paušál. Kdyby se platil, tak bych si to beztak nepořídil. A možná by se to snížení poplatků a tím, že by měla firma navíc další zákazníky, kteří sice utratí míň, mohlo zohlednit do marketingu, jakože ti lidi (za tu cenu menší útraty) třeba doporučí další lidi bez vynaložení prostředků na reklamu. Jako nejsu odborník, ale jen tak přemýšlím...
JPT

Příspěvek od JPT »

lifdo69 píše: Ale 2.5O za min..
Jo a myslel jsem tak 5Kč nebo dokonce symbolickou 1Kč a to by mohla být klidně další možnost. Komu by to vyhovolao tak jak je to teď, tak by to tak měl.
Odpovědět