Odorik - dobíjení kreditu.
Re: Odorik - dobíjení kreditu.
Když už tu řešíme inkaso, mně by vyhovovalo kromě zde probíraného automatického či poloautomatického inkasa také "inkaso na vyžádání". Zasláním nějaké SMS Odorikovi (nebo třeba také prozvoněním nějakého čísla jako při objednávce callbacku) bych aktuálně vyžádal dobití kreditu formou inkasa.
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
To by asi šlo, jen to nebude ihned. Takže řešit tím nízký kredit by chtělo hodně dopředu.pcx11 píše:Když už tu řešíme inkaso, mně by vyhovovalo kromě zde probíraného automatického či poloautomatického inkasa také "inkaso na vyžádání". Zasláním nějaké SMS Odorikovi (nebo třeba také prozvoněním nějakého čísla jako při objednávce callbacku) bych aktuálně vyžádal dobití kreditu formou inkasa.
No třeba platby v rámci Fio banky se prováděj dost rychle a připsání kreditu taky netrvá nijak závratně dlouho.
Takže by to nebylo zdržení na pár vteřin když dojde kredit uprostřed hovoru, ale za 5-10 minut voláte dál.
Ještě trošku vylepším co psal pcx11: Prozvonění na dobíjecí číslo odoriku s *xyz za číslem by dobylo inkasem částkou xyz. A pokud to jde, dát za druhou * heslo, aby si nemoh dobít každej, kdo dostane telefon do pracek.

Ještě trošku vylepším co psal pcx11: Prozvonění na dobíjecí číslo odoriku s *xyz za číslem by dobylo inkasem částkou xyz. A pokud to jde, dát za druhou * heslo, aby si nemoh dobít každej, kdo dostane telefon do pracek.
Dovolil bych si poznamenat, že převod je obratem, žádné čekání. Odorik zveřejnil i účty u několika bank, tam bude převod taky zřejmě obratem. Vymýšlet nové způsoby je snad zbytečnost.blayen píše:No třeba platby v rámci Fio banky se prováděj dost rychle a připsání kreditu taky netrvá nijak závratně dlouho.Takže by to nebylo zdržení na pár vteřin když dojde kredit uprostřed hovoru, ale za 5-10 minut voláte dál.

Tak, tak. Včera jsem dobíjel pětistovkou převodem z ČSOB a sám jsem koukal, že to byla otázka doslova jenom pár minut a už se to objevilo připsáno u Odoriku. Rychlejší, než kdybych to šel někam do Sazky dobít přes terminál...
Sám dobíjím většinou s předstihem a rychlost mě netrápí, v rámci ČSOB je to navíc skoro obratem, odorik má způsoby dobíjení dobře propracované.Broucajz píše:Vymýšlet nové způsoby je snad zbytečnost.
Rychlé cesty jsou však omezené na klienty jen některých ústavů, ne univerzální anebo ne nezpoplatněné.
pát 16. lis 2012 17:55:58
I ja mam svuj hlavni ucet v mBank a dosud dobijim Odorik klasickym prevodem (pres sablonu) z meho uctu v mBank na ucet Odorika ve FIO, coz trva bezne 1 den a nefunguje to v nepracovnich dnech (vikendy,svatky). Pokud bych mohl dobijet na ucet Odorika primo v mBank, pak by dobijeni bylo okamzite (sekundy) kdykoliv (i o vikendech,svatcich) a stale zdarma. Rychlejsi dobijeni s extra priplatky nepocitam.
Takze se ptam, zda se muzeme uctu Odorika v mBank pro dobijeni kreditu brzy dockat?
Vytahuji tuto rok starou zminku o moznem pridani cisla uctu pro dobijeni kreditu Odorik i v mBank. mBank ma nyni jiz temer pul milionu klientu (470 000) a jejiich pocet stale narusta, jedna o nejvetsi bezpoplatkovou banku v CR.xsouku04 píše:Airbank na info lince 840 30 30 30 jsou hrozně vtipní, mají dobré úroky na spořících účtech, ale umí účty jen pro fyzické osoby a ani příští rok to nebude jinak. Jediné co uvažujeme je ještě mBank. Pokud ale peníze pošlete na náš účet u FIO 292920/2010 pošlete v pracovní den odpoledne, následující pracovní den ráno krátce po deváté je máte připsány. Takže to není tak hrozné jak to bývalo. Naše číslo účtu i váš variabilní symbol je velmi snadné si pamatovat ....seal píše:Ja u Airbanktu take neminite zavest?
I ja mam svuj hlavni ucet v mBank a dosud dobijim Odorik klasickym prevodem (pres sablonu) z meho uctu v mBank na ucet Odorika ve FIO, coz trva bezne 1 den a nefunguje to v nepracovnich dnech (vikendy,svatky). Pokud bych mohl dobijet na ucet Odorika primo v mBank, pak by dobijeni bylo okamzite (sekundy) kdykoliv (i o vikendech,svatcich) a stale zdarma. Rychlejsi dobijeni s extra priplatky nepocitam.
Takze se ptam, zda se muzeme uctu Odorika v mBank pro dobijeni kreditu brzy dockat?
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Jsem si toho vědom, mBank je stále v plánu. Nyní nás ale zavaluje práce s virtuálním operátorem. Až to bude lepší mBank přidáme.Zedna píše:pát 16. lis 2012 17:55:58Vytahuji tuto rok starou zminku o moznem pridani cisla uctu pro dobijeni kreditu Odorik i v mBank. mBank ma nyni jiz temer pul milionu klientu (470 000) a jejiich pocet stale narusta, jedna o nejvetsi bezpoplatkovou banku v CR.xsouku04 píše:Airbank na info lince 840 30 30 30 jsou hrozně vtipní, mají dobré úroky na spořících účtech, ale umí účty jen pro fyzické osoby a ani příští rok to nebude jinak. Jediné co uvažujeme je ještě mBank. Pokud ale peníze pošlete na náš účet u FIO 292920/2010 pošlete v pracovní den odpoledne, následující pracovní den ráno krátce po deváté je máte připsány. Takže to není tak hrozné jak to bývalo. Naše číslo účtu i váš variabilní symbol je velmi snadné si pamatovat ....seal píše:Ja u Airbanktu take neminite zavest?
Bohužel jak už tu zaznělo, právnické osoby mohou mít v mBank účet pouze při použití služby mPeníze Pro. Z ceníku sice nejsem úplně moudrý, ale přijde mi, že už to není pro příjemce plateb zcela zdarma. Každopádně to opět řeší jen klienty jedné banky, spíš by to chtělo levnější způsob akceptace platebních karet.
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Je mi jasné, že v mBank tam budou nějaké kličky. Ne jako u FIO, kdy zdarma je zdarma pro všechny a bez ohledu množství plateb. Minule když jsem mBank ptal, tak mi neodpověděli..xtonda píše:Bohužel jak už tu zaznělo, právnické osoby mohou mít v mBank účet pouze při použití služby mPeníze Pro. Z ceníku sice nejsem úplně moudrý, ale přijde mi, že už to není pro příjemce plateb zcela zdarma. Každopádně to opět řeší jen klienty jedné banky, spíš by to chtělo levnější způsob akceptace platebních karet.
Co se týče bankovních karet, tak z bankami je vždy těžké pořízení - mají všechno zbytečně přesložitělé a a přijímání plateb kartou není nikdy zadarmo.
VoIP některé považují za nebezpečné odvětví, i když většinou ani neví proč.
Zkusím se znovu poptat, jaké jsou na to podmínky nyní.