A s poklesem propojovacích a roamingových poplatků bude stát ještě méně, protože se "rozevřou nůžky" mezi fixními příjmy a fixními výdaji. Dřív totiž ten bezpaušálový předplacenkář mohl generovat operátorovi zajímavý příjem (z propojovacích poplatků) už jen tím, že měl nějaké příchozí hovory z jiných sítí. Jenže tyto poplatky třeba proti lednu 2009 klesly na méně, než 10 % tehdejší výše. Takže logicky bude vzrůstat potřeba inkasa od vlastních zákazníků, včetně těch předplacenkářů...Pitomec píše:K těm virtuálům "bez desátek" se akorát nahrne ta sorta, která bude mít SIM někde pro příjem hovorů nebo strčenou ve spínacích hodinách k topení na chatě, ale nic z ní nevypadne. A to ten virtuál časem také přehodnotí, protože o tyto klienty nestojí nikdo nikde.
Odorik virtuálním mobilním operátorem
Re: Odorik virtuálním mobilním operátorem
Je to tak. Každý má prostě možnost volby. Někomu vyhovuje Odorik, někomu GoMobil, někomu Mobil.cz, někomu Vodafone, atd. Každý ať si vybere.ViR píše:Živím se jako OSVČ nějakých dvacet dva let, a za tu dobu jsem došel k poznání, že velice často je ekonomičtější některé zákazníky u některých služeb oželet, než je držet tím, že jiným zákazníkům prodávám služby dráže. Je to nefér k těm, kteří případné černé pasažéry systému dotují. Čili s modelem Odoriku se bez problémů srovnám, protože mi umožňuje, mít ostatní služby a kvalitní podporu (když bych ji potřeboval) velmi levně či zdarma. Ona totiž i jen ta pouhá možnost má svou cenu....Návštěvník píše:No těch virtuálu kteří budou mít větší počat zákazníků budou ty kteří si dovolí neúčtovat udežovací desátky
A vedle těch zákazníků, co je možné oželet, existuje ještě jedna kategorie a to jsou zákazníci, které je vyloženě lepší přenechat konkurenci

Poslal jsem take dotaz na jejich podporu GoPay:wezdys píše: Založil jsem si GoPay účet "kasička" a bohužel možnost dobíjení přes mPlatbu zde není, pouze premium SMS, psal jsem dotaz na podporu s touto odpovědí:
"mPlatby nejsou v současné době dostupné pro dobíjení účtů, je možné mPlatbu využít
pro obchodní platby. "
Odpoved:KASIČKA - Dobíjení GoPay účtu přes mPlatby --> v sazebniku je tato moznost uvedena s poplatkem 19 % + 1 CZK.
Doslechl jsem se ale, ze v soucasnosti nelze ucet KASICKA dobijet pomoci mPlatby. Pokud je to pravda, pak prosim o odpoved, z jakeho duvodu to nyni nelze a do kdy toto omezeni potrva. Chtel bych si zridit GoPay ucet KASICKA a vyuzivat u nej dobijeni pres mPlatby. Dekuji.
tato platební metoda je zatím dostupná pouze pro obchodní platby.
Pro dobíjení bude platební metoda dostupná s novou verzí, která
by měla být dostupná cca v prvním čtvrtletí 2014.
Také se přidávám k dotazu. A ještě ohledně limitu rychlosti dat - je to už nějak vyřešeno, aby omezení nebylo?enigmatic píše:Zatím nic nové ohledně přenosu čísel od jiného operátora? Pořád se to testuje?
Také se přimlouvám aby nebyl limit rychlosti, ale aby se nechal nastavit limit dat na den.
-
- Kontaktovat uživatele:
Bylo by dobré, pokud by šel nastavit limit dat na den a po vyčerpaní povolit pouze rozhrání odoriku s možností navýšit limit, objednat callback, atd...LiborF píše:Také se přimlouvám aby nebyl limit rychlosti, ale aby se nechal nastavit limit dat na den.
Určitě by to byla dobrá ochrana před nechtěným přenosem dat (obzvláště na smartphonech).
Taky by mě to zajímalo...enigmatic píše:Zatím nic nové ohledně přenosu čísel od jiného operátora? Pořád se to testuje?
-
Nechápu proč by měl Odorik papouškovat a opičit se po konkurentech, navíc už to tu jeden ze zástupců operátora řekl, že datové balíčky jsou řekněme nevýhodné, protože to zákazník nevyužije celé v daném období. Spíše by stálo za úvahu snížit cenu jednoho megabajtu na nějakých 0,25 Kč až 0,75 Kč. Dneska je situace taková, že konkurence opisuje od druhého a myslím si, že Odorik tohle nedělá, jde svou vlastní cestou.
Operátorovi může být snad úplně jedno, kolik dat zákazník čerpá, hlavně když platí. A jestli je to výhodné nebo ne, to si každý zákazník jistě přebere sám 

-
Chci se zeptat, v záložkách mám uložen tento url odkaz http://www.odorik.cz/ucet/sdilene_identifikace_linky, kterou tady v jiném vlákně dal kolega z Odoriku avšak toto nastavení není nikde v uživatelském rozhranní a jediná cesta je si tento odkaz uložit do záložek. Bylo by možné toto implementovat do nastavení v účtu Odorika ? To znamená aby to bylo viditelné nejlépe v sekci Návody a Nastavení ? Děkuji
-
- Kontaktovat uživatele:
Já tu ale taky nemluvil o datovém balíčku, šlo jen o to, aby bylo možné v uživatelském panelu nastavit libovolné omezení dat na den.helmut.niederman píše:Nechápu proč by měl Odorik papouškovat a opičit se po konkurentech, navíc už to tu jeden ze zástupců operátora řekl, že datové balíčky jsou řekněme nevýhodné, protože to zákazník nevyužije celé v daném období. Spíše by stálo za úvahu snížit cenu jednoho megabajtu na nějakých 0,25 Kč až 0,75 Kč. Dneska je situace taková, že konkurence opisuje od druhého a myslím si, že Odorik tohle nedělá, jde svou vlastní cestou.