Náměty a připomínky

Nikdo nemůže vyhovět všem, ale můžeme mít alespoň přehled a mít tak možnost se zaměřit na to nejpodstatnější.
Odpovědět
xsouku04
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Náměty a připomínky

Příspěvek od xsouku04 »

Zedna píše:
xsouku04 píše: V každém případě, ale čekám, že na jaře se situace uvolní a možná bude Odorik i virtuální operátor.
No tak tohle by byla vazne BOMBA!!! :!:

Jen nevim, zda by infrastruktura Odoriku, ktery ma nyni zhruba jednotky tisic klientu, zvladla napor desitek a mozna i nekolika stovek tisic klientu :)
To se nebojte, tak jak je to vymyšleno nyní to zvládá tisíce současných hovorů. A dorik má nyní spíše desetisíce aktivních uživatelů než tisíce ...

V každém případě myslím, že těch virtuálních operátorů bude v příštím roce jak máku ... Ceny konečně spadnou na nějakou přiměřenou úroveň.
Zedna

Příspěvek od Zedna »

xsouku04 píše:To se nebojte, tak jak je to vymyšleno nyní to zvládá tisíce současných hovorů. A dorik má nyní spíše desetisíce aktivních uživatelů než tisíce ...
SUPER, to rad slysim a jsem i rad za ty desetitisice :-) mimochodem jestli to neni tajne tak nam reknete, kolik ma zhruba Odorik klientu ...
Zedna

Příspěvek od Zedna »

http://www.odorik.cz/w/vyvoj

Tato stranka je silne neaktualni.
Doufam, ze misto jejiho zruseni bude aktualizovana, protoze by jiste ne jen mne zajimalo, co noveho planuje Odorik do budoucna a na cem zrovna pracuje ...
Zedna

Příspěvek od Zedna »

Java telefon ma chybu:
Pokud telefonni cislo zadam rucne a ne z rychlych kontaktu (zrejme),
tak po vytoceni a spojeni hovoru se zakaze tlacitko pro ukonceni hovoru.
Zkousel jsem to na echo test *081 z WinXP na FireFoxu 16.0.2.
Hovor tim padem nesel ukoncit, musel jsem se prepnout na jinou webovou stranku, cimz se ten hovor ukoncil nasilne.
Olda K.

Příspěvek od Olda K. »

Dobrého dne přeji. Měl bych takovou drobnou prosbu. Mohl by po otevření stránky odorik.cz skočit kursor hned do políčka pro zadání PINu?
Taková blbost a snad to nedá moc práce. Děkuji.
Pitomec

Příspěvek od Pitomec »

Olda K.

Příspěvek od Olda K. »

Možná jsem to špatně vysvětlil. Jde mi o to, aby po otevření stránky bylo možno rovnou zadávat PIN, tedy kurzor bude v políčku pro jeho zadání. To není ani na hlavní stránce, tam musím 6x stisknout tabelátor, ani ve vašem odkazu.
Pitomec

Příspěvek od Pitomec »

Stačí otevírat rovnou tu stránku z odkazu. Jinak nevím co máš na mysli, protože ke kliknutí se (obvykle) používá myš a ne TAB (to je jak z dob 286).
luky

Příspěvek od luky »

Olda K. píše:.... To není ani na hlavní stránce, tam musím 6x stisknout tabelátor, ani ve vašem odkazu.
dokonce 7x :-) Věřím tomu, že jsou lidé, kteří preferují co nejméně používat myš. Docela to chápu, jsou na to zvyklí a je to rychlé
Olda

Příspěvek od Olda »

Je to opravdu rychlejší a já jsem si skutečně zvykl už v dobách 8088. Navíc mám poněkud méně pohyblivou pravou ruku a přehmatávání myš-klávesnice a zpět je těžké. Vypadám pak skoro jako pan Lír ve Vesničce střediskové.
Odpovědět